snel gevonden, snel geleverd voor een goeie prijs

ik was op zoek naar een onderdeel, via google Partsnl gevonden en daar het onderdeel gevonden dat ik nodig had voor een heel goede prijs

Prachtig

Snelle verzending. kwaliteitsproduct. Snelle terugbetaling bij retourzendingen.

Fantastische service

2 perskegels gekocht bij Parts. Binnen 2 dagen al geleverd. Echter, het bleken niet de juiste perskegels te zijn. Na een telefoontje hierover, werd zonder problemen de betaalde nota geretourneerd en binnen een paar dagen had ik het geld terug. Voor mij een reden om, indien nodig, hier mijn volgende bestelling ook weer te doen.

Blij met het bevestigend advies voor mijn vraag over mijn keuze.

Had een nieuwe motor voor een afzuigkap nodig, maar dat type is niet meer verkrijgbaar. Maar welke vergelijkbare motor past dan wel? Gevraagd en een snel antwoord gekregen. In werkelijkheid moest er nog wel een klein dingetje aangepast worden, maar de motor zit er in. Bij de bevestiging een levertijd doorgekregen van een week, maar binnen een dag werd de motor al verzonden.

Lekker snel geleverd voor een goede prijs.

Makkelijk het juiste ondendeel gevonden. En de volgende dag geleverd voor een redelijke prijs

In een zucht en een ...., mijn koelkast compleet!

Plotseling brak de flessenhouder in mijn koelkast. Totale paniek natuurlijk! Tot ik bij Parts gewoon een gloednieuwe vond! Het is al een oud koelkastje maar het onderdeel wat ik toegestuurd kreeg was dit zeker niet! Lekker snel geleverd ook!

Duidelijk, snel & gemakkelijk

Wij zijn net ons nieuwe huis ingetrokken, en hadden wat specifieke onderdelen nodig. Makkelijk besteld via de website. Super snel geleverd. Fijn!

Snel en correct!!

Snelle levering en altijd correct! Zeer blij mee.

Zeer goed geholpen

Eerst een misverstand, daarna toch een snelle oplossing dat is wat voor mij telt. Snelle reactie

Klasse.

Wat je ook zoekt ze hebben het.

Gewoon orgineel onderdeel voor de beste prijs

Snel geleverde onderdelen Van het merk of evengoede imitatie De beste prijs/kwaliteit en goede service Voor de vakman of doe-het-zelvers!

PartsNl verleent een enorm goede en snelle service

Goede service ontvangen na mijn verkeerde bestelling. Daarna uitstekend advies geboden!

Snel onderdeel gevonden tegen marktconforme prijs

Snel artikel gevonden. Prijs marktconform. Snel verzonden. Het bijvoegen van factuur en/of pakbon zou fijn zijn.

Bestelling correct en zeer vlot afgehandeld

Overzichtelijke site. Artikelen helder en duidelijk omschreven met redelijke prijzen. Snelle levering. Kortom: wij zijn zeer tevreden

Mijn vaatwasser weer gerepareerd voor €28.

Ruim aanbod van onderdelen, snelle levering en zeer scherpe prijzen.

prima zaak

prima zaak en super vlotte service

Binnen één dag een nieuw onderdeel in huis

Van de deksel van mijn keukenmachine was een stukje afgebroken. De machine werkte daardoor niet meer. Gekeken bij PartsNL, Direct gevonden en wat ook heel handig is: er staat al meteen bij of het onderdeel ook voor mijn machine geschikt is. En de volgende dag al in huis. Super!

Snel, correct en eerlijke prijs

Het was een aandrijfriem voor de droger. Gewoon goed geregeld!

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijk en snelle levering

Top bedrijf

Super snelle levering en hele goede service

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Betrouwbare site

Door Parts.nl begeleid bestellen was easy

Het was een aangename ontmoeting en een vlot verlopen procedure. Ophalen in de winkel zo gepiept. Dít is zoals het hoort. Dit is kwaliteit!

Goede en snelle service

Goede omschrijving van produkten ,en snelle verzending

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!