Geweldig, top service. Product volgende ochtend al in huis

De melkopschuimer van ons koffiezetapparaat was stuk, op zondagmiddag een nieuwe besteld en maandagochtend werd de nieuwe geleverd. Echt top zo snel!

Eenvoudig bestellen, product klopt, snel geleverd

Onderdelen online bestellen is tricky. Bestel ik écht het juiste onderdeel? Maar de geboden informatie was zeer behulpzaam. En zo werd reeds de volgende dag het correcte onderdeel geleverd. Met een duidelijke beschrijving. Kortom, de koelkastdeur sluit weer perfect.

Top web site

Alles goed en begrijpelijk op de site kan goed en makkelijk zoeken op type en serienummer De levertijd is super

Bestelling op alle onderdelen uitstekend uitgevoerd.

Dank voor de snelle uitvoering van de bestelling in perfecte verpakking.

Supersnelle service en bijzonder veel artikelen op voorraad

Super service!

zeer goed

goede site om met de juiste gegevens van mach de juiste onderdelen te krijgen snel leverbaar.

Eerste keer iets besteld bij parts.nl was snel binnen veder is er een goed product geleverd.

Correcte en snelle levering in goede deugdelijke verpakking

Via de goede en duidelijke website het betreffende artikel snel gevonden en besteld. Levering (correct en onbeschadigd !!) al binnen 24 uur.

Prima product, prima bestelling en levering

Het bestellen ging eenvoudig, alles werd duidelijk uitgelegd, waar staat welk nummer etc. Het product was niet op voorraad, maar daar werd ook gelijk een mail over gestuurd. En toen kwam het keurig verpakt aan. Heel prettig allemaal.

Perfecte zaak, ruime keus

Zeer goed, bestel regelmatig iets bij jullie. Ik zou zeggen, ga zo door

Perfect geregeld afspraken nagekomen

Perfect geregeld afspraken nagekomen

Super snelle levering!

Het bestelde onderdeel werd al na 1 dag geleverd. Het ging om een : Deurgreepset van de wasdroger AEG type T67682NIH.. Na diverse filmpjes met uitleg gekeken te hebben lukte het echter niet om deze zelf terug te plaatsen. ( zo gemakkelijk als jullie zeggen om dit zelf te kunnen doen, was het helaas niet, omdat het filmpje van een ander type was!) We zijn met de deur en setje naar een witgoedzaak in de buurt gereden, en daar heeft een medewerker het ook pas na 1 uur veel puzzelen en vaak het filmpje bekijken voor elkaar gekregen. Chappeau voor de behulpzame medewerker, maar zonder duidelijke beschrijving van de juiste wasdroger , gaat het je zelf niet lukken.

Hele snelle bezorging

In de avond om half 10 onderdelen besteld voor een koelkast in ons nieuwe huis. En de volgende dag al netjes bezorgd. Wel iets te grote doos voor mijn gevoel. Maar wij waren zeer blij met deze snelle service.

Super service

Had een onderdeel nodig voor mijn koffie apparaat, eenvoudig op de site gevonden en boven verwachting de volgende dag in huis (binnen 24 uur).

Goed en snel geleverd

Snel geregeld en snel geleverd. Product is prima verpakt...maar zou wel handle with Care oid op de verpakking mogen staan en mis de maatgeving op de website

Snelle levering dank!

Ondanks de feestdagen snelle levering. Helaas 1 product retour want niet wat ik had gedacht dat het was. Van dit product was wellicht betere foto en omschrijving fijn geweest want nu moet ik zelf retour kosten betalen wat een beetje jammer is uiteraard. Toch bedankt :)

Correct en snel

Zeer correcte en snelle bediening

Vlotte afhandeling, snelle en correcte levering.

snelle en uitstekende service

Heb onderdeel dat ik nodig had gemakkelijk kunnen vinden en werd snel geleverd./

Fantastisch, zo snel als ik de onderdelen kreeg, alles compleet, dit tijdens de feestdagen was

Fantastisch, alle respect voor hoe bijzonder mij de onderdelen en koelkastbakken geleverd zijn, bedankt.

Snel en kwaliteit

Bestelling gedaan voor mijn DeLonghi koffiemachine twee mondstukjes voor melkschuim ,Topkwaliteit . en mijn complimenten voor de snelle levering Top

Snel en goed!

Snelle Levering van een goed product en dan nog voor een goeie prijs! Altijd weer!

Blij met de diepvriesla!

Door eigen fout de lade van koelvriescombi stuk gemaakt. Na flink zoeken de goede gevonden bij PartsNL. Keurig ingepakt verzonden, snel geleverd en exact dezelfde la als de oude. Blij met jullie!

Zeer tevreden met de aankoop

Het juiste product geleverd en snelle levering.

Onderdeel gevonden bij PartsNL

Fijne ervaring met onderdeel van Lady Shave, gevonden op Inernet, besteld, verstuurd en opgehaald in de winkel. Allemaal heel correct, in de winkel heel vriendelijk behandeld, G E W E L D I G .

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!