Zeer tevreden met de aankoop

Het juiste product geleverd en snelle levering.

Onderdeel gevonden bij PartsNL

Fijne ervaring met onderdeel van Lady Shave, gevonden op Inernet, besteld, verstuurd en opgehaald in de winkel. Allemaal heel correct, in de winkel heel vriendelijk behandeld, G E W E L D I G .

Snel en goed

Alles prima geregeld

Aantal onderdelen voor onze wasmachine besteld en deze laten bezorgen bij het filiaal in Castricum. Dit is totaal moeiteloos verlopen . De bestelling via de website ging heel soepel omdat deze zeer overzichtelijk is en de levering was zeer snel

Goed product,snel geleverd

Betrouwbare verkoper, bestelling snel ontvangen

Een onderdeel voor mijn wasdroger gekocht. Eerst volgende dag bezorgd. Ik ben er blij mee.

Prima geregeld

Snelle levering en op tijd

Formidabel

Goede site, onderdeel was goed te vinden en snel geleverd.

Snelle en goede levering

Motor werd zeer snel geleverd Goede controle op juiste type. Zeer makkelijk in te bouwen en werkt goed. Oude motor draaide niet meer en maakte zeer veel herrie. Motor vertraging middels tandwieltjes.

Formidable

Mooi overzichtelijke site, duidelijk, en niet te duur!

Prima prijs en kwaliteit

Na een ongelukkige val van onze Dyson steelstofzuiger via PartsNL al heel snel een vervangende behuizing- handgreep gevonden. Met paar klikken besteld en twee dagen later in huis. Prima passend origineel onderdeel voor een prima prijs!

Ben er super blij mee

Mijn diepvrieslade hadden ze. Er zit zelfs een aluminium randje aan wat beter blijft zitten voor de stevigheid echt idiaal + ze hadden het op een zondag verwerkt zodat ik het al maandagochtend binnen had dus echt super snel!! Super bedankt en ik ga binnenkort nog een andere lade bestellen. (Ik zag dat die ook kapot is :( ). Maar wat een super service. Kei bedankt!!!

Snel

onderdeel snel gevonden en geleverd.

Goede service en kwaliteit

In de winkel was het item niet op voorraad maar de verkoper heeft ervoor gezorgd dat het juiste product snel geleverd werd.

Paste precies.

Snel en goed

Prima aankoop onderdeel droger. Snelle levering. Superfijn dat je op productnummer kan zoeken en zeker weet dat je een passend onderdeel koopt.

Alles liep zoals afgesproken

Net zoals eerdere ervaringen met parts.nl verliep de bezorging ondanks Kerst uitstekend. Meldingen via de mail. Prima!

Super lekker tevreden

Als iedereen dat belooft

Uitstekende Service

Uitstekend geholpen door klantenservice hierdoor heb ik het juiste onderdeel al de volgende dag geleverd gekregen ,dat noem ik nog eens een top service. Onderdeel paste perfect en makkelijk te monteren, het desbetreffende apparaat werd weer als vanouds, dank hiervoor.

Really fast and good

I ordered the pieces I needed and they came the next day. The website is very helpful as it tells you exactly if the piece will fit your needs.

De bestelling van het juiste verwarmingselement van de whirlpool was in no time gepiept. De extra na controle op type nummer whirlpool was perfect.

Ik heb een zorgvuldige werkwijze ervaren

De. Bestelling online gaat makkelijk, duidelijke communicatie over de verzending en inderdaad, zelfs eind december, de aflevering was daags na de bestelling. Jammer genoeg had ik het verkeerde besteld dus moest ik het retourneren. Ook dat ging probleemloos. Fijn!

Top winkel

Nooit gezeur Snel leveren Perfect

Uitstekende totale afwerking

Alle bestelde onderdelen netjes verpakt geleverd als beloofd.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!