Vooraf vraag gesteld per mail en het advies klopte perfect.

Deskundige personeel en snelle levering

Na telefonisch contact, wist men precies welke onderdelen nodig waren voor mijn wasmachine top!!

Prima service bij verkeerd geleverd product

Ik had enkele onderdelen voor mijn koelkast besteld. Daarvan was er één verkeerd geleverd. Dit heb ik via de mail doorgegeven. Binnen 24 uur had ik een reactie terug met excuses voor het ongemak, en werd het missende artikel alsnog nageleverd. Prima service dus!

Precies wat ik zocht

Makkelijk gevonden, extra rooster Voorde oven. Perfecte match.

Heb een nieuwe binnenpan voor mijn friteuse besteld, hij werd de volgende dag al bezorgd en paste perfect in mijn pan dus ik kan hem weer gebruiken, dus zeer goede ervaring en snelle levering, een tevreden klant dus.

Nog nooit zo'n geweldige snelle service meegemaakt!!

Op zondagmiddag een handgreep voor een wasdroger besteld en binnen 1 uur al verschillende mails gehad dat het maandag al wordt geleverd. Gewoon super snel geregeld bonnen 24 uur. Dit is een top prestatie van jullie. Dankjewel!!

Net een paspoort dagen voor de kerst stopte de wasmachine met een error die de laatste tijd steeds vaker op kwam. Er bleek zoveel haar in de pomp die niet meer uit de lager te peuteren was. Toch maar een nieuwe pomp besteld. Net voor kerst ontvangen en ingezet. Konden we onze voorraad handdoeken net op tijd schoon krijgen. Super! Bedankt!

Snelle levering ; het mesje past niet precies in bovenste geleider marxist het.

uitgebreid assortiment en vlot geleverd

Ik had wat onderdelen voor onze wasdroger nodig. Bij Parts.nl had ik ze snel gevonden. en een dag later al ontvangen.

Artikel snel gevonden, besteld en geleverd.

Goed.

Super snelle levering van wasmachine manchet.

Nadat de beugel van een bh tijdens het centrifugeren door het was zakje ging en in aanraking met de manchet kwam was deze kapot. Mijn zoon had dinsdag tijd om de manchet te vervangen, direct besteld en maandag ochtend al geleverd. Super snel bedankt

Prima schoenen

Snel ontvangen en prima schoenen.

supersnelle levering

Doordat een pinnetje afgebroken was onderdeel lade koffiemachine deed ie het niet meer. Op de makkelijke zoekfunctie van Parts het juiste onderdeel van lekbak koffiezetmachine kunnen binden. En dan ook met een dupersnelle levering de volgende dag weer kunnen genieten can een lekkere vak koffie

Onderdeel makkelijk te vinden en snelle levering

Het onderdeel wat ik nodig had was makkelijk te vinden en was snel geleverd. Prima.

Zeer tevreden met het bestelde product. Snelle levering.

Het bestelde onderdeel was perfect op en tijd en paste prima. We kunnen de oven weer lekker gebruiken

Super snelle service

Waar ze bij Philips een probleem van maken, wordt het door jullie supersnel opgelost . Een dikke pluim

Bijzonder dat we dit onderdeel konden kopen

Prima bestelduidelijkheid, snelle kevering

super service

Ondanks de feestdagen zeer snelle verzending

Prima service! Juiste artikel!

Artikel tbv de vaatwasser.

Snel geleverd, zelfs in de drukke decembermaand Artikel is perfect dus zeer tevreden

goedkoop

zoeken moet eenvoudiger zijn. ik had gefilterd op merk en type wasmachine en kreeg onderdelen te zien van ander typen en merken.

Onderdelen waren er verrassend snel!

Onze oven ging met voor kerst stuk. Bij PartsNL hadden ze gelukkig de onderdelen die ik nodig had. Ik verwachtte alleen met de kerstdrukte dat verzenden wel even zou duren. Tot mijn verrassing arriveerde het de volgende dag. De kerstmaaltijd was gered.

Nieuw bestekmandje snel geleverd

Het bestekmandje van de vaatwasser was versleten. Kon kiezen voor een originele uitvoering of een kopie. Voor de kopie gegaan ik zag geen verschil hoogstens in prijs. Snel en goed geleverd. Mocht er weer eens iets kapot gaan in huis eerst bij partsNL kijken of we het kunnen vervangen.

Super goed geholpen

Filter voor een warmtepompdroger besteld. Besteld, volgende dag al bezorgd. Filtertje scheelt de wereld in droogtijd.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!