Goede prijs, snelle levering en perfecte info in de webshop.

Altijd fijn als een bedrijf doet wat het belooft. De 2e keer een onderdeel besteld bij Parts.nl en ook nu weer prima verlopen. De 1e bestelling betrof een onderdeel voor een broodbakmachine en deze keer een onderdeel voor een Gardena grastrimmer. Ga zo door. Alfred B.

Prima product voor een prima prijs

Snel het product kunnen vinden, duidelijke beschrijving in tegenstelling met andere websites. Snelle afhandeling en levering

Goed en snel geleverd

Product werd goed geleverd, is zoals beschreven. Geen klachten over wat dan ook

Goed en snel

Na dat ik het produkt omschreven had en de nummers erbij gevoegd. Werd direct het juiste bakje op gestuurd.

Website zit goed in elkaar. Assortiment is groot. Prijs is redelijk. Verzending is rap. Verpakking is goed. Mails houden je op de hoogte van alle stappen. Ik heb niets aan te merken.

Goed.

Snel en betrouwbaar

Glas plaat en rubber besteld. Bestelling is direct de volgende dag bezorgd zoals vermeld op de website. Bestelling was goed verpakt, prijzen zijn prima! Een aanrader voor iedereen die onderdelen nodig heeft

Geheel volgens verwachting

Gemakkelijk besteld, snel in de winkel van mijn keuze afgeleverd en opgehaald!

Makkelijk om te bestellen en het werd ook heel snel geleverd.

Goede service, snel contact, juiste onderdeel

Het is best spannend om met het modelnummer. van een koelkast een passende handgreep te bestellen. Daarom voor de zekerheid nagevraagd of het echt zou passen. Snelle reactie. En ja het is precies de goede!

Snel antwoord goed afhandeling vriendelijk geholpen aan de telefoon besyelling snel gekregen

BESTELDE KWAM SNEL IN DE AANGEGEVEN VESTIGING

na de bestelling kwam het gekochte snel in de aangegeven vestiging. Ook het retourneren van een eerdere bestelling kon via een vestiging. Alleen de retourprocedure moet eenvoudiger kunnen,

Snel en juiste part

Ons wasmachine was de afvoer van verstopt en door de filter te reinigen was de filterdeksel stuk gegaan en we hebben via internet snel het juiste part gevonden

Ik had een lampregelaar besteld voor opal agila en was toppie

Ik had een lampregelaar besteld voor opal agila en was toppie. De site werkt vooral goed omdat je op kenteken kan zoeken. Helemaal toppie. Ga zo door :)

Duidelijke mail en zelfsherinnermail en top ophaalpunt

Blij dat je onderdelen gemakkelijk kan bestellen

Jammer genoeg niet de juiste onderdeel, werd wel netjes aangegeven maar het kan wel denk ik duidelijker en meer uitleg over de variant, zodat de klant alsnog de juiste kan bestellen

Hulp bij vinden artikel snel geleverd

Kon het bewuste artikle zelf niet vinden maar met hulp van Part.nl snel een offerte gekregen besteld en ook weer snel geleverd. Top

snel het gewenste artikel gevonden

Supersnelle levering

Op vrijdagavond voor 22.00u besteld en kon het zaterdagmorgen al ophalen bij een afhaalpunt. En voor een nette prijs!!!

Goed product en snel geleverd

Apparaat was weer snel gerepareerd!

Snel en goedkoop

Handife website, goede prijzen, en snelle levering.

vandaag besteld, morgen in huis

duidelijk omschreven en snel gevonden een nieuwe scheerkop voor mijn Braum scheerapparaat

Geweldig bedrijf

Snelle levering goede apparaten

Goede afhandeling en timing

Heel goed. Goede info en afhandeling. Al igevuld.

De Onderdeel past goed en is snel aangekomen. Prima gegaan. Merci

15 Weegschaalstraat