Via website onderdeel besteld en volgende dag ontvangen. Perfect

bijna perfect

onderdeel past prima alleen moest zelf schroefdraad in behuizing maken (m5)

Geleverd volgens afspraak, top!

Prima service, prima prijs en het juiste product ontvangen.

Extreem efficient!

In avond besteld, zelfde avond is het verzonden, volgende dag thuis, heb dit nog nooit meegemaakt. Top bedrijf.

Super snel geleverd

Ik had het onderdeel savonds heeel laat besteld en de volgende middag al binnen. Super fijn want mijn droger was voor een tientje weer gerepareerd

Precies zoals beloofd

Goed en snel

Het onderdeel dat ik zocht kon ik op de website goed vinden. Het werd snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Correct en snelle levering

In de avond vervangende stofzuigeronderdelen besteld. De volgende dag al geleverd Onderdelen zijn zoals beloofd origineel merk en passen perfect

Snelle correcte service

De bestelde onderdelen zijn snel geleverd, uitleg op de site komt helemaal overeen met het geleverde produkt. Wel spijtig dat postnl de glazen plaat gewoon tegen de voordeur heeft achtergelaten, in het zicht van iedereen aan onze toch wel drukke straat.

goed product

snelle levering. goed product

Makkelijke webshop Mijn bestelling was niet compleet maar werd direct na bezorgd

Goed, zowel de bestelling, de aflevering, als de geleverde onderdelen.

De bestelling van de benodigde onderdelen verliep simpel. De aflevering kwam de volgende dag al. De kwaliteit van de geleverde onderdelen is goed.

Heb een zeer prettig email contact gehad met de medewerkster

Ik heb direct gekregen wat ik had besteld en het kwam volgens afspraak binnen.

Binnen 1 dag keurig geleverd

Nieuw filter voor Siemens droger besteld. Type nr kwam precies overeen en exact hetzelfde onderdeel binnen 1 dag in huis.

Duidelijke website en snelle service

zeer tevreden over de levering en het product

Uiterst tevreden

Onze bestelling werd de volgende dag bezorgd, we waren niet thuis die dag en ik had een mail gestuurd met de vraag om het pakketje achter het huis neer te leggen, wat keurig door de bezorger is gedaan, daarom zijn wij uiterst tevreden

goeie producten en snel geleverd

perfect geregeld en vlot opgestuurd

Besteld snel in huis.

to the point en zeer service-gericht

mail omtrent defecte diepvriesdeur in koelkast werd meteen beantwoord en nadat ik foto's opgestuurd had kreeg ik uit coulance cq garantie een gratis diepvriesdeur opgestuurd, kortom top service!!

Snel juiste product geleverd

Snelle levering en juiste product

prima product en supersnelle levering

Precies wat ik nodig had!

Snelheid

Artikel besteld op zomdag, maandag ontvangen. Goede prijs ook nog:-).

Het (originele) onderdeel was duidelijk te vinden op de site, werd snel geleverd en de vaatwasser draait weer als vanouds.

Jullie leveren goed en zijn niet duur

Ik vind het jammer dat de filters makkelijk leverbaar waren maar de korrels niet te vinden of niet door jullie geleverd worden. https://www.wtw-filtershop.nl/nl/philips-584-koolstof-korrels-na-vulling-luchtreini.html Voor mij is het ook fijn dat jullie een winkel in Amsterdam hebben.

Duidelijke website

Onderdelen gemakkelijk te vinden. Snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE