prima verzorging

Prima///////

Top bedrijf

Klep voor diepvrieskast besteld van 12 jaar oud niemand kon het leveren Parts.nk wel en snel geleverd

Snelle levering, gewoon goed.

Snelle levering, gewoon goed.

Goed en snel

prima service

zowel qua afhandeling van bestelling als aanpassingen in mijn account: zeer snelle service en vriendelijke afhandeling

Snel en correct

Besteklade besteld voor mijn Bosch vaatwasser en de volgende dag in huis, prima!

Prettige snelle transactie

Set koolborstels bestelt. De volgende dag kon ik ze plaatsen. Perfect!

Heel goed geholpen aan de telefoon

Ik zocht een product waarvan ik niet zeker wist welke ik moest kiezen. Ben zeer goed geholpen. Vriendelijk, efficiënt en snel. De volgende dag in huis. Top & bedankt

Snelle, correcte levering!

Het juiste artikel op een snelle manier geleverd voor een aantrekkelijke prijs!

Zeer goed bedrijf

‘s Avonds onderdelen besteld voor onze koelkast. De dag erop direct geleverd. Er zat bij een artikel een kleine (transport?)schade op. Dat kan gebeuren. Het werd zeer adequaat opgepakt en een kreeg een dag later direct een nieuwe geleverd. Fijne en snelle communicatie. Ik kom zeker terug! Aanrader.

Goede service en snelle levering

Snel, duidelijk en conform afspraak!

PartsNL werkt niet alleen snel, maar is daarbij nauwkeurig en overvloedig in haar berichtgeving. Je weet dus precies waar je aan toe bent, hetgeen wel zo prettig is.

Snel geleverd!

Fijne website, snel besteld en snel geleverd.

Bestelling geheel naar wens en snel uitgevoerd !

Snelle levering en soepele retournering

Mijn bestelling was heel snel geleverd. Helaas paste dit product niet. De retournering ging ook heel vlot en soepel. Ook de terugstorten van het aankoopbedrag direct retour ontvangen. Super service!!!

Makkelijk en snel!

We hadden een onderdeel voor onze vaatwasser nodig. Binnen enkele seconden besteld en de volgende dag in huis. De installatie van het onderdeel was met de handleiding zo gefikst. Wij zijn a-technisch, maar zo kan iedereen het. Bedankt PartsNL!

Snelle levering, goede prijs, goed artikel, oven werkt weer!

Levering snel, alleen product komt niet overeen

Ik had een koffiekan besteld voor mijn Braun koffiezetapparaat. Helaas blijkt deze niet te passen zoals werd beschreven.

Prima product

Product voldoet aan verwachting. Op afgesproken tijdstip geleverd.

Prima produkt, snel geleverd, goede prijs

Prima produkt, snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd prima onderdeel.

Ondanks dat de vaatwasser alsnog vervangen is een prima service en levering van het bestelde artikel. De storing zat uiteindelijk in de electronica en niet in het zeepbakje zelf.

Duidelijke website,, zeer snelle levering in goede verpakking!

Zoals je graag online winkelt maakt PArtsNL waar.

Benodigde onderdelen beschikbaar, verzendkosten stevig

Ik heb opzetkammetjes voor een Babylisstondeuse besteld, deze gaat bij dit type snel kapot, dus je hebt met enige regelmaat nieuwe nodig. PartsNL is relatief goed geprijsd en heeft de onderdelen snel geleverd. Enig probleem zijn de relatief hoge verzendkosten (in mijn buurt is er geen winkel, afhalen is geen optie). Ik ben voor dingen repareren, in plaats van nieuw kopen. Maar het moet wel economisch verantwoord zijn. en de verzendkosten kunnen de verschil zijn tussen repareren of een nieuwe kopen.

Top service en snelle levering

De levering en afhandeling bij Partsnl was snel en correct

Mijn gevraagde product was aanwezig bij Partsnl en werd snel geleverd. Wat minder goed ging was de bezorging via DHL. De bezorger leverde het product af op het verkeerde adres. Na enkele malen telefoneren met DHL werd duidelijk dat het niet was afgeleverd op 38 maar op 28. Op de verpakking stond geen adres maar alleen een streepjescode. Wanneer het dan fout gaat kan de ontvanger zonder het pakket open te maken niet zien waar het werkelijk moet zijn, erg onhandig en ergelijk. Ben niet zo tevreden over DHL.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE