Makkelijk te vinden en snel in huis

vlotte en vlugge levering

vandaag besteld morgen in huis

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en de juiste onderdelen voor mijn reparatie

Gemakkelijk zoeken op de website naar de juiste onderdelen. Dat maakt het repareren van je defecte apparaat prettige!

Juiste product snel gevonden, snel ontvangen en goed geprijsd.

Kon het onderdeel snel vinden en ontving het al de volgende dag.

Ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over zulke winkels die snel leveren en de juiste en duidelijk site hebben die makelijk kan kijken of die onderdeel wel de juist is voor je apparaat dat mogen sommige winkels wel een voorbeeld aan nemen . En ik bedoel ik had maandag de wasmachine kapot dinsdag had ik de defecte onderdeel binnen Ik zou iederen aanraden

Goeie ervaring!

Snelle reactie en levering direct na mijn bestelling. Professioneel aangepakt, verwerkt en goede informatie verstrekt.

Geen goede informatie

Ik heb gezocht op hakmolen bij een typenummer staafmixer. Deze besteld. Maar blijkt dus niet te passen. Retourkosten voor eigen rekening. Dus een hoop geld betaald voor niets. Wat mij betreft was dit de laatste keer.

Snel!

Snelle levering, goed product

prima en vlot

Via de pc lukte het in eerste instantie niet, nr van koelkast stond niet in de lijst. Fijn dat er een aardige uitnodiging tevoorschijn kwam waarmee ik telefonisch contact kon maken. Een vriendelijk gesprek met een medewerker , deze gaf aan dat "mijn" deurtje snel te leveren was. Mijn pc. mogelijkheden zijn beperkt, nogmaals gebeld weer en aardige medewerker met uitleg, helaas moest ik(84 jr) nog eens bellen. Een buiten gewoon geduldige medewerkster heeft me naar de afronding van mijn bestelling gebracht. De volgende dag om 9uur stond de Post.nl aan de deur met mijn bestelling! Hartelijk dank

Product perfect

Product blijkt op voorraad. Volgende dag in huis! Zo snel hoeft het nou ook weer niet......

Uitstekende service snelle levering

Snelle levering en na retour ook snelle terugbetaling inclusief de verzendkosten. Ik ben zeer tevreden.

Top leverancier van parts

Al 2 keertjes iets besteld, 2 keer correct geleverd, juiste parts, juist aantal, ook mede dankzij een duidelijke website is het makkelijk het juiste part te vinden. Prima service

Tot nu toe werkt het perfect.

Ik heb onlangs een onderdeel gekocht voor mijn braun Silk épil 7. Tot nu toe werkt het perfect. Snel bezorgd en goed prijs.

Prima product en snelle bezorging!

Artikel razendsnel bezorgt en netjes op de hoogte gehouden wanneer je de bestelling kunt verwachten !

Levering in prima staat gekregen en alles als vervacht geinstaleert.

Professionele en behulpzaam

Groot assortiment en snelle levering

Prima service en fijn dat er zoveel onderdelen te vinden zijn

SUPER

gemakkelijk gevonden wat ik zocht (online) snelle levering binnen de drie dagen op die tijd kun je in Belgie nog geen bestelling plaatsen

Uitstekend geadviseerd

Mevrouw wist van de hoede en de rand product gekocht en zonder problemen geïnstalleerd. kortom prima bedrijf

Perfecte service

Overzichtelijke website. Snelle afhandeling van de bestelling. Vlotte levering.

100 % tevreden

Ik heb de klanten service gebeld voor hulp. Er was verwarring tussen het model nummer en het type nummer van mijn oven waarvoor ik een rubberen afsluit ring moest hebben. Dat werd zeer snel en professioneel opgelost. De volgende dag had ik het bestelde artikel in huis.

Snel en makkelijk

Mijn onderdeel was snel geleverd. Even naar de winkel en klaar!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE