Op tijd geleverd en het onderdeel past perfect

Uitgebreide keuze en snelle levering volgens afspraak!

Bestelling kwam snel conform afspraak. Onze bestelling werd erg prijzig vooral door de verzendkosten, daar zou wat aan gedaan moeten worden.

Super snel geleverd!

S avonds rond 18.30 uur besteld en gewoon de volgende dag in huis, helemaal top! Je wordt goed op de hoogte gehouden vd status van je bestelling.

Prima webshop en correcte levering

Prima webshop en correcte levering. Alleen de communicatie rondom de levering kon beter. De track en trace was er niet!

Snel

Als het voorradig is dan is het snel te vinden en snel geleverd!!

Product snel en makkelijk te vinden op de site, en een goede snelle levering, product binnen 24 uur in huis.

Juiste product, goede prijs, snel geleverd

Snel, goede prijs, goede ondersteuning, veel voorraad

Het bovenstaande zegt alles: - goede ondersteuning bij het vinden van het juiste onderdeel - dat was op voorraad en werd 2 uur na bestellen al verzonden - het onderdeel was 24u na bestellen binnen - de prijs is prima

Goed en snel

Alles is goed en snel geleverd zoals beloofd

Binnen 1 dag had ik het juiste onderdeel in huis

Het was niet moeilijk het gezochte artikel op de website van Parts.nl te vinden. De bestelling en betaling gingen snel en eenvoudig, en de volgende dag had ik het al in huis. Ik kon nog dezelfde middag het mankement aan mijn AEG-stofzuiger verhelpen.

GOED

De bezorging ging zoals afgesproken. De tijdsindicatie die ik kreeg klopte en je wordt goed op de hoogte gehouden qua tijd en levering. Bezorger was ook erg vriendelijk.

Snelle levering en goed product

Super goede service

Helaas was het onderdeel wat ik gekocht had beschadigd bij levering. Een mailtje was voldoende om een nieuw onderdeel opgestuurd te krijgen.Snelle levering!

Top leverancier een aanrader!

Tot in de kleinste detail op voorraad met een snelle levering.

Prima service!

Onze combimagnetron was defect en we konden hier uit voorraad het benodigde onderdeel aanschaffen en de volgende dag was het in huis. We kunnen weer bakken in de oven!

Duidelijk en snel

Duidelijk zoeken naar wat je nodig hebt en snelle levering.

snel geleverd

helemaal een top bedrijf parts

snel, betrouwbaar en klantvriendelijk op afhaalpunt

na telefonisch contact de juiste onderdelen besteld

Perfect geregeld. Bestelling netjes op tijd geleverd. Prijs zeer goedkoop in vergelijking met collega's.

Top, snelle levering en afhandeling

Goede website, product eenvoudig te vinden. Korte en supersnelle levering en op voorraad.

De service is perfect.

Een bestelling online gedaan, de service is perfect. Hartelijk dank

Zelfreparatie wordt een eitje

Makkelijk de juiste onderdelen bestellen op de website voor jou specifieke apparaat. Snelle levering en een scherpe prijs.

Geen deskundigheid medewerker

In de winkel vroeg ik hoe het opzetstukje te plaatsen en de dame had geen idee. Er zat ook geen gebruiksaanwijzing bij. Reden dat ik de winkel deed en niet thuis bezorgen was juist dat stukje deskundigheid en hulp.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE