Besteld artikel volgende dag in huis.

Vriendelijke medewerkers die het onderdeel dat ik nodig had voor mijn Miele wasmachine, die ze gelukkig nog net in voorraad hadden (de laatste) aan mij hebben kunnen leveren, voordat alles vanaf nu via Miele besteld moet worden, beetje geluk gehad dus.

Uitstekende onderdelen winkel

ik word iedere keer goed geholpen in de winkel.Ze zijn heel vriendelijk tegen de klanten!Ik raad iedereen deze parts winkel aan!Het is een top winkel!

super

heel makkelijk en duidelijk op site en goede communicatie via de mail

super

Zeer goede levering . alles zeer duidelijk om te bestellen ,maar ook als het onder weg is en word geleverd super communicatie via mail.

Snelle levering, erg duidelijke website

Erg duidelijke uitleg over product maar vooral toegankelijk om het juiste onderdeel te vinden en een mogelijke uitleg om te monteren.

Te duur en te hoge verzendkosten

Dat het onderfeel erg duur is, dat kan nog. Maar de verzendkosten voor iets wat gewoon door de brievenbus kan zijn absurd hoog. Maar je moet wat, als je snel iets moet hebben.

Slecht produkt, de handgreep brak al af bij de tweede keer openen

Helaas brak 1 van de twee vervangen deurgrepen al bij de tweede keer openen af, het metaaldeel wat er in zit is niet van degelijk staal maar van het inferieure Zamac en brak doormidden. gelukkig is was 1 van de oude handgrepen nog heel en die zit er nu maar weer op.

Goede service en probleem opgelost

Voor de heteluchtoven op zoek naar een hitte element onderdeel besteld en na 8 dagen weer een werkende oven. Je kan ook niet verwachten dat 100% voorraad aanwezig is.

Erg goed

Snelle en correcte levering

snel besteld en geleverd

De bestelling ging heel gemakkelijk en snel geleverd. Product onbeschadigd ontvangen en van goeie kwaliteit.

Zeer snel en actief telefonisch geholpen!

Onderdeel wat ik zocht lastig te vinden in webshop. Klantenservice heeft mij toen telefonisch direct, effectief en plezierig geholpen. Bestelling kon ook direct geplaatst worden. Per omgaande bevestiging en na betaling volgende dag geleverd. Kan dus niet beter!

fantastisch

deurgreep van wasmachine was gebroken. Ik kwam uit bij partsnl en kon redelijk eenvoudig het wasmachine model op zoeken en dus ook het juiste onderdeel bestellen. ik kwam veelal bij goedkopere grepen uit maar dan was niet duidelijk of het wel daadwerkelijk voor dit model geschikt was. Levering was zeer snel de volgende dag was de deurgreep al bezorgd en konden we verder met onze favoriete hobby (wassen)

wij hadden verwacht dat er 2 veren bij zaten, maar verder prima.

deze kapjes zijn prima.

Prima prijs en snelle levering.

Prima prijs en snelle levering.

topservice en snelheid

Ik had een onderdeel van een melkschuimer besteld bij Philips. Nu, drie weken later, is het onderdeel nog steeds niet aangekomen. Toen ik genoeg had van het wachten, heb ik het besteld bij parts.nl: nauwelijks duurder, en het arriveerde de volgende dag! Ik ben zeer tevreden.

scharnieren waren gelukkig op voorraad volgende dag in huis

de scharnieren pasten precies vriezer kan weer open en dicht prima toch

Levering vond keurig binnen aangegeven termijn plaats

Zeer goed en vriendelijk geholpen door vakkundig personeel.

Dikke pluim !!

Mooie service, vriendelijke afhandeling in winkel

Snelle, eenvoudige bestelling. Vlotte afwerking, goede informatie verstrekking. In winkel vriendelijk personeel.

alles prima, 100%

Niets aan te merken op informatie en levering, misschien te veel mailtjes.

Goeie omschrijving van onderdeel en kon zelfs via serienummer van tevoren checken of het zou passen en dat deed het!

Snelle levering van juiste product

Zeer goeie site overzichtelijk en snel te bestelen en levering

duidelijk, goede opvolging, snel

duidelijk, goede opvolging, snel niets aan toe te voegen

corecte en snelle levering

duidelijke website en ga er zeker nog gebruik van maken

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE