Zeer snel en volgens afspraak.

Zeer snel en volgens afspraak.

Uitmuntend!

Het was voor mij niet helemaal duidelijk welke Poly V-snaar ik moest bestellen, maar d.m.v. de chat met jullie personeel werd mij al snel duidelijk welke ik moest bestellen.Zeer goed geholpen dus! Kleine maar......Ik vind €4,99 verzendkosten op een product van €18,95 nogal veel.

Supersnelle service

Makkelijk te vinden onderdeel op de website. Snel geleverd!

Snel en goed

Bestellen was eenvoudig en de levering was snel en goed. Onderdeel past goed dus dik tevreden hier!

Prima werk

Na een e-mail uitwisseling en een telefoongesprek was alles eer snel geregeld,De volgende dag had ik de offerte bij mijn e-mails. en dejuiste aankoop was met een klik geregeld en de betaling ook. Weer de volgende dag werd het pakket door DHL bij mij thuis geleverd.Hartelijke dank voor de snelle service,

Geweldige en supersnelle service

Vrijwel direct reactie op mijn hulpvraag ivm zoektocht naar de juiste onderdelen

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

Goede ervaring, eigenlijk zoals je mag verwachten.

Super webshop

Betaalbare prijzen, snel verstuurd en zeer netjes verpakt.

Gedaan wat beloofd was.

prima op tijd de juiste producten geleverd. afspraak is afspraak.

Uitstekend 8

Wat ik bestelde was perfect

2 delig onderdeel geleverd i.p.v. 3 delig

Er zat een onderdeel te weinig in verpakking. Hebben meteen een nieuw 3 delig verstuurd! Super bedrijf !!!!!

Uitstekend snelle en perfecte service

Product snel en van goede kwaliteit ontvangen

winkel van sinkel

Ik vind deze organisatie de oplossing voor veel gedoe in het verleden. Als je iets nodig had liep je vruchteloos van de ene naar de andere winkel. Succes bleef meestal uit. Nu kan je gebruik maken van een gigantische voorraad. Je ziet gelijk of het in voorraad is.Het wordt ook nog tot aan de deur gebracht. Even denk je dat de bezorgkosten hoog zijn. Maar denk eens aan je eigen tijd maar vooral ook bijvoorbeeld de reiskosten! Prima vrucht van de vooruitgang!

Makkelijke bestelling en snelle levering

Supersnelle levering en duidelijke site.

Zocht naar een onderdeel voor een bosmaaier en zat eigenlijk gelijk op de juiste site. Duidelijk, snel en dus makkelijk.

Uitstekende

Afzuigkap merk en model ingevuld gelijk model filter tevoorschijn besteld en binnen 2dagen thuis wat wil je nog meer uitsteken toch.

Helemaal tevreden !

Ik heb mijn bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen; het onderdeel is origineel en perfect verpakt. De site is overzichtelijk en biedt veel referenties tegen eerlijke prijzen; Ik raad "PartsNL" aan

Super snelle levering en netjes ingepakt! Helemaal top!

Op de site is het gemakkelijk zoeken naar het product wat ik moest hebben (opvangbakje nespresso apparaat). Door het serie nummer in te vullen, kun je zelf checken of je het passende bakje hebt. De gegevens invullen en betaling zonder problemen, volgende dag in huis!

Snel

Snel een reactie gehad en opgestuurd.

Tevreden

Snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar.

Het product was snel in de winkel en een betaalbare prijs

Via de site heb ik een product besteld om op te halen in de winkel. Een dag later was deze al aanwezig. Het was een betaalbaar product waar ik nu weer even mee vooruit kan. Zeker een aanrader!

Supersnelle levering

Koolborstels snel gevonden en supersnel geleverd, daardoor draait de wasmachine binnen 24 uur weer!

Prima service, snelle levering

Via de chat precies het juiste onderdeel gevonden en snel geleverd.

Alles goed te vinden op de site en perfecte levering binnen een paar dagen

Ze hadden precies het artikel dat ik nodig had en konden vinden 1 dag leveren

Snel, efficiënt en een goed bestelproces. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE