Ruime assortiment, goede prijzen, snelle levering

2 items voor m'n Dyson stofzuiger besteld om 19:00 uur. Volgende ochtend om 11:30 uur binnen. Bestelling was zo geplaats en binnen "no-time" binnen. Goede bussines! aanrader!

Ruim assortiment en snelle levering

We moesten een onderdeel voor onze droger hebben en dat vonden we gemakkelijk via de site van PartsNL. Het onderdeel werd de volgende dag geleverd. Al met al zijn we supertevreden!

Duidelijke afhandeling van bestelling en retourneren, komt afspraken perfect na

Duidelijke afhandeling van bestelling en retourneren, komt afspraken perfect na

De bestelling was verpakt in een doos, een envelop was geschikter

Mijn bestelling van 4 kleine ringetjes was tot mijn verbazing verpakt in een doosje wat niet door de brievenbus paste. De ringetjes hadden makkelijk verstuurd kunnen worden in een envelop. Zeer milieu onvriendelijk en absoluut te veel verzendkosten.

De helft van de zending is goed de andere helft doet het niet

De helft van de zending werkt wel De andere helft werkt niet Pffffff Zooooooo irritant Terugsturen en afwachten pfffff Nooit meer

Het goede onderdeel in 2 werdagen thuis en vaatwasser gemaakt.

Het was wel flink zoeken het juiste onderdeel. De check of het bij mijn vaatwasser paste gaaf aan dat het niet kon. Maar de foto overtuigde mij dat het hetzelfde onderdeel was. Nu is de vaatwasser gemaakt met dank! Het zou ook helpen als er een korte beschrijving bij staat wat de functie is van dit onderdeel.

Snel gevonden wat ik zocht

juiste onderdelen

Had 2 onderdelen besteld en zijn netjes aangeleverd en het waren de goede en pasten uitstekend. Perfect dus.

goed sortering, snelle levering, prettige communicatie.

prima shop

Dinsdagmiddag besteld Woensdag in huis.Niet eenmalig maar bij elke bestelling.

Super service, duidelijke en behulpzame website.

Als technibeet opzoek naar een vervangend onderdeel voor de koelkastdeur. Zoveel merken en types..... Door de handige hulp op de site, geen probleem. De koelkast is weer compleet.

Via Novy naar PartsNL doorverwezen ivm met de beschadigde onderlaag van onze afzuigkap. We werden zeer vriendelijk behandeld en met duidelijke uitleg hebben we de plaat besteld. Deze werd na de toegezegde levertijd netjes, zeer goed en beschermd ingepakt, geleverd.

Zeer snelle levering

Ik had naar zes uur in de avond besteld en de dag erna om half drie in de middag geleverd. TOP!

Duidelijke site en snelle levering zoals beloofd.

Top Service

Zou naar ophaal punt worden gestuurd. Ophaalpunt was zonder te berichten op vakantie. Toen hebben ze het zonder extra kosten naar huisadres gestuurd. Volgende dag binnen. Product van goede kwaliteit

Prima service en snel in huis.

Twee pompen besteld voor een 20 jaar oude wasmachine en loopt weer goed.

Afspraak dat het onderdeel dat ik had besteld binnen 10 dagen geleverd zou worden na telefonisch overleg. En het was waar dus geen praatje maar waar.

Aankoop handvat droogkast

Makkelijke website, duidelijke keuze mogelijkheden, snelle levering en gedetailleerde info. Helaas is er niet vermeld dat de schroefjes om het handvat te bevestigen niet worden meegeleverd.

Zeer snelle afhandeling

Prima website voor bestellingen. Snelle reactie en eventuele terugbetaling

Heel snel geleverd!

Ik had het juiste onderdeel voor mijn vaatwasser en het was er binnen 24uur. Voor een hele goede prijs

Goed duidelijke en adequate afhandeling van (helaas) retour gestuurd artikel

Helaas moest ik de bestelde onderdelen retourneren omdat ze niet pasten. De procedure was duidelijk en gemakkelijk uit te voeren.

Zeer trevreden

Lekkage verholpen met afdichtrubber van parts.nl

Snelle en correcte levering

Duidelijke website. Handig is dat met merk en typenummer staat aangegeven voor welk apparaat de onderdelen passen.

Snelle en goede service en prijs

Idem

Snelle en perfecte deal

Bestellen was super makkelijk en zeer snelle levering zeer tevreden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE