Laden reviews...
3,466 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Tilbakemeldingene peker på rask levering, pålitelig lagerstatus og klare produktopplysninger. Bestillingsprosessen er vanligvis enkel, og delene kommer som beskrevet. Mange kommentarer nevner god emballasje og pålitelig kundeservice. Samlet sett er opplevelsen positiv.
Op een vrijdagavond begaf onze wasmachine het. Via google en YouTube achter het probleem gekomen (versleten koolborstels). Dezelfde avond het juiste product kunnen vinden op parts.nl (op basis van productnummer wasmachine, erg handig) en besteld. De volgende ochtend geleverd door PostNL. Erg fijn. De wasmachine doet het weer. Enige min zijn de hoge bezorgkosten daar het product gewoon via de brievenbus is bezorgd (daarvoor hoeft geen 6,95 te worden gevraagd)
Alex
Castricum
Ik wist niet precies wat ik moest hebben dus de dame aan de telefoon hielp mij door goed door te vragen en legde ook uit far het artikel niet gelijk leverbaar was. Zo kwam het juiste artikel binnen en met de juiste verwachte levertijd. Ze was ook erg vriendelijk
Josien
Groningen
Produkt en levering zoals beschreven, scherpe prijzen.
Henk
Wormerveer
Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website en snelle levering.
Maarten
Breda
Na plaatsen bestelling, Super snel mails van bevestiging en verzending. Ontvangen op de aangegeven dag top!
Karin
Santpoort
Ik had niet verwacht nog ergens een stoffilter voor mijn 30 jaar oude wasdroger te kunnen kopen. Bij PartsNL was het gewoon op voorraad en de volgende dag thuis bezorgd.
Kees
Maarssen
Mooie spullen en veel service.
Conny de Vrijer
Capelle aan den IJssel
Ik kon redelijk gemakkelijk op zoeken wat ik nodig had voor mijn nespresso machine. Serie nummer van de machine was eigenlijk al voldoende. Bestellen ging makkelijk, en het opsturen ging snel. Dus nu weer lekker koffie drinken.
Sander
Emmeloord
Goed geholpen door de klantenservice en snel geleverd.
ben
uden
Hmmm, mijn eerste kennismaking met deze webshop is niet goed gegaan. Het lijkt mij dat als je een onderdeel voor een specifiek model zoekt, het juiste modelnummer in de zoekregel ingeeft, er dan alleen onderdelen naar voren komen voor dat specifieke model. Niet dus. Het onderdeel dat ik kreeg was niet geschikt voor mijn model. Bij check op de website staat bij het onderdeel: geschikt voor o.a. (ander modelnummer). Vreemd dat dit onderdeel dan wel naar voren komt in de zoekresultaten van het andere model. Goed in de gaten houden bij het bestellen dus.
Beveelt niet aan
Bert
Boordwijkerhout
Beste Bert,
Vervelend dat u eerste ervaring niet gegaan is zoals u had gedacht. Leverancier veranderen soms de artikelen van de apparaten. Als wij extra info hebben zetten wij dit bij het artikel.
Graag komen wij in contact om te kijken wat er mis is gegaan.
Groet,
Team PartsNL
Hij belde aan en zette het doosje voor de voordeur. Hij was ook meteen andere post aan het bezorgen bij andere mensen bij mij in de straat. Toen hij me zag, vroeg hij of het pakje goed was en ik ja zei is hij verder gegaan
Wil Snelders
Leende
Op de site gezocht naar een nieuwe stofzuigervoet. De site kijkt goed mee of het onderdeel compatibel is. Deze besteld en gekozen voor afhalen in Gouda, een zaak waar mijn ouders vroeger al kwamen. Daar lag het al snel klaar. Werd nog gezellig geholpen ook, altijd leuk :-)
Ilse
Moordrecht
Vandaag bestelt morgen in huis zonder complicaties.
Kasper Horn
HEM
Stoomreiniger B&D was van trap gevallen en had onherstelbaar beschadigde dweil houder. Verbaasd over leverbare reserve delen. Dus repareren ipv weggooien! Parts.nl= eco.nl
A.M.
Harderwijk
Rond 20.30 liet ik de glazen draaiplaat van mijn magnetron vallen. Gezocht op dit onderdeel, kwam bij PartsNl terecht, even gechat met een medewerkster om te verifiëren of ik het juiste typenummer wel had en vervolgens besteld. Dag later, binnen 24 uur, stond DHL reeds voor de deur met de bestelling. Top! Snel en correct!
Rob
Den Dolder
Doordat ik zelf vragen heb gesteld over de levering omdat deze niet op de afgesproken dag geleverd werd heb ik antwoord gekregen. Jammer dat het niet vanuit jullie zelf kwam Uiteindelijk is het pakket 4 maanden onderweg geweest. Terwijl het binnen een week geleverd zou zijn.
Margriet
Velserbroek
Beste Margriet,
Vervelend dat je lang hebt moeten wachten op je bestelling. Wij proberen de klanten op de hoogte te houden door e-mails te sturen, zodra wij van de leverancier meer info hebben.
In de mail van 21-05 wordt aangegeven dat wij de bestelling op 13-09 pas verwachten te kunnen leveren. Fijn dat deze eerder geleverd is.
Groet, Team PartsNL
Snel, helder en duidelijk!
Peter E. Worp
Egmond aan den Hoef
De producten zullen ongetwijfeld goed zijn. We kregen bericht dat een vd producten niet op voorraad was. De totale levering is daardoor uitgesteld. Dat viel ons tegen, ik had gehoopt dat de producten die wel op voorraad waren al eerder geleverd konden worden. Maar oke, we zijn geinformeerd dat het product niet op voorraad was.
Irene
Spijkenisse
goede menu keuze om juiste onderdeel te vinden. Aflevering via afhaalwinkel. Na 2 dagen deed de wasdroger weer was drogen.
Kees Vermeij
Nieuwerkerk aan den IJssel
Scharnieren van mijn Siemens koelkast waren kapot. Koelkast deur stond steeds open. Binnen 24 uur had ik de nieuwe onderdelen in huis. TOP!
Jeroen
Leiden
Het is vooraf duidelijk voor welk type welk onderdeel bedoeld is.
Henk
Beemte Broekland
Goed geregeld
Erwin
Tilburg
Zorgvuldige informatie en juiste artikel op tijd bezorgd.
Greetje
Odijk
Ik heb eerst online een offerte opgevraagd deze kreeg ik super snel. Daarna nog even contact gehad via de chat hier kreeg ik duidelijk antwoord. Daarna het product besteld het kwam de volgende dag al. Product was netjes verpakt en correct
Abbey
Schagen
Dag 1 besteld, dag 2 geleverd. Alles volgens afspraak.
Arie
Kamperman