netjes geleverd

Netjes geleverd aan huis.

Prima webwinkel

PartsNL heeft een goeie website, en het bestelde product werdt volgens afspraak bezorgd.

Perfecte organisatie!

Geheel overeenkomstig ik verwachtte vond ook nu weer de levering zeer correct plaats! Een compliment waard!

zeer goede service

Snel en correct geleverd

Duidelijke website en snelle levering. Alleen jammer dat een piepklein onderdeel in een veel te grote doos verstuurd wordt; zelfs een simpele envelop was nog groot geweest voor dit onderdeel. Jammer voor ons milieu.

Top service.

Vandaag besteld, morgen in huis. Snel en duidelijk, zoals het hoort!

Snel en netjes afgeleverd

Het product is zoals het aangeprezen wordt. Dan ook nog eens snel geleverd. Heb er geen andere woorden voor.

Positieve ervaring.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en een snelle levering. Product zoals je wenst te ontvangen. In een woord prima.

Goed origineel product én super snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over partsNL. Mijn wasmachine werkt weer als van ouds door het vervangende maar weliswaar originele onderdeel dat ik hier besteld heb. Zondag middag besteld, maandagmorgen bezorgd! Helemaal toppie. Aanrader!

Veel keus snelle service.

Door de vele keus is het even zoeken om het juiste onderdeel te vinden. In het weekend besteld maandag al in huis. helemaal top.

Overzichtelijke site, goede info. Snel bezorgd.

(nog-originele) Onderdeel paste perfect

prima service

voldoet aan mijn eisen

Verbazingwekkend snel

Zondag bestelt en maandag al geleverd! Top.

Doet wat het moet doen

Op zoek naar een onderdeel voor een Miele wasdroger kwam ik via Google bij PartsNL uit. Ik kende de winkel niet maar ik heb het onderdeeltje besteld, betaald en de volgende dag werd het bezorgd. En 's avond kon vrouwlief de wasdroger weer gebruiken.

levering , is oke , verzendkosten is t.o.v . bestelde product wel aan de hoge kant.

Super !

Duidelijke info en snel !

Goed en snel

Smiddags besteld, volgende dag in huis. Melding gekregen met tijds indicatie.

Uitstekende webwinkel.

Alles verliep prima. Bestelling, bezorging, alles heel vlot en perfect. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden per email. Er is echt niet sop aan te merken.

Er wordt beloofd wat ze ook daadwerkelijk doen

Netjes en conform belofte is hetgeen besteld geleverd.

Goed, snelle levering, betaalbaar

Ik vind partsnl een goed en betrouwbaar bedrijf, ze hebben een duidelijke website, je kijkt naar wat je moet hebben, je bestelt, betaald, en je hebt het rassend snel in huis, en het belangrijkste het past ook nog, top.

Snelle service goede prijs

Veel keuze en snelle levering

De watercontainer die ik zocht was gemakkelijk te vinden. De manier van bestellen was overzichtelijk en correct. De watercontainer werd snel geleverd.

Levering dag nadien en goede hulp

Snelle levering dag nadien,snelle reactie op berichten en goed geïnformeerd en zo het juiste artikel kunnen kopen,ben super tevreden met mijn aankoop

Snelle levering en duidelijke website

Duidelijke uitleg en snelle levering een topper.

Super goed geholpen … snelle service

Ik ben super goed geholpen en een hele duidelijke uitleg gehad

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE