Na 3 maanden pas geleverd

Zonder melding pas na 3 maanden geleverd

Duidelijke website. Makkelijk en snel geleverd.

Makkelijk zoeken naar de juiste onderdelen. En alles makkelijk besteld en snel geleverd

Binnen een minuut aan het juiste artikel geholpen en binnen een dag bezorgd.

Zie hierboven

Heel goed.

Prima site, keurig verpakt en snel bezorgd.

Zeer vriendelijke mevrouw,fantastich geholpen Snelle levering ,goed verpakt,! Ik ben weer blij met m'n diepvries deurtje

Ik had een verkeerd product bestellen.... heb contact gehad met een medewerker en zij heeft voor mij uitgezocht welk artikel het wel moest zijn .... zeer fijn geholpen

uitstekend

Onderdeel voor mijn camperkoelkast van Dometic dat bij Dometic niet op voorraad was (reparatie bij een camperbedrijf) en levering kon weken/maanden duren. Ikzelf kwam via google bij Partsnl terecht, gebeld en via productnummer het artikelnummer gekregen en dit besteld. Binnen 1 dag werd het bezorgd. Het camperbedrijf heeft eea gerepareerd. Zodoende hebben we in augustus en september weer een koelkast die ook op gas werkt! Telefonisch super geholpen en levering ook supersnel!

Snel en kwaliteit

Mijn vriezer deurrubber was heel snel geleverd. Ondanks dat ik een lastige vriezer deur heb om het rubber te vervangen heb ik het toch makkelijk voor elkaar gekregen met de duidelijke en uitgebreide handleiding. Het rubber is best duur maar staat niet in verhouding met een nieuwe koelvries combinatie. Als het rubber toch niet zou passen is er wel al een handleiding bijgevoegd hoe het dan terug te sturen. Mijn vorige ervaringen waren ook uit de kunst.

Precies geleverd

Maar niet compleet. De website is niet duidelijk genoeg over dat alleen de bak geleverd wordt, niet de schuifklem en het beugeltje. Verder: snel geleverd, goed verpakt.

Snel en Goed

Een jus'je bij het ontbijt is vreugde van de dag dan moet de citruspers wel functioneren ! de snelle hulp van Parts.nl zal zoiets wel garanderen

Goed en snel

Goed en snel

Waargemaakt wat wordt beloofd !

Na bestellen, volgende dag in huis. Een onderdeel verkeerd besteld en heel gemakkelijk kunnen retouren. Geld werd dag erna gelijk terug gestort.

Top service! Ik kon mijn onderdeel van mijn vaatwasser niet vinden. Toen een mail gestuurd en uitgelegd. Binnen een halve dag antwoord! Levertijd zou 19 dgn zijn en het waren er 6!! Echt top!!

Snelle en correcte levering

Duidelijke en ruime keuzen. Snelle en correcte levering namelijk volgende dag al binnen.

Helemaal top!

Karcher kapot terwijl er nog meters geschoon gemaakt moet worden Onderdeel om vijf uur ‘s middags besteld en om 2 uur de volgende dag werd het onderdeel bezorgt. Mooi hoor. Als je doet wat je beloofd!

Levering bij niet thuis.melding gestuurd over afhaalpunt bij AH Amsterdamseweg 73 daar lag het nietm

Fout adres afhaalpunt een hoop gedoe DHL. Pakje lag niet bijAH Amsterdamseweg maar op een ander adres op de Amsterdamseweg, waar ik het uiteindelijk heb opgehaald,

Dikke prima

Snel en accuraat. Top.

Volkomen tevreden met het ruim op tijd geleverd product.

Makkelijke site, onderdelen pasten goed en de volgende dag in huis, zoals aangegeven op de site

Snelle,correcte levering.

juiste onderdelen voor een redelijke prijs

Oké

Transactie prima verlopen

Bestelling en levering prima verlopen. Bijgevoegde montagehandleiding is duidelijk

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Het was eenvoudig te bestellen en ook snel geleverd. Top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE