Sneele levering en prima communicatie.

Makkelijke en overzichtelijke site waar je alles kunt vinden wat je zoekt

Betrouwbaar

Na de geplaatste bestelling volgt er een bevestigingsmail. Snelle levering en op een nette wijze wordt dit verpakt en verzonden.

Snelle levering. Origineel onderdeel

Product precies zoals omschreven met snelle levering. Prijs was bij partsNL het goedkoopste wat ik kon vinden online

Product snel geleverd op mijn verzoek bij de parts.nl winkel. Mooi systeem dat dit kan, waardoor geen verzendkosten. Vlot geholpen in de winkel bij het ophalen.

Very helpful

I found what I needed quickly and accurately.

in mijn bookmarks gestoken

het onderdeel wat ik zocht wers heel snel geleverd en het was dan nog het juiste onderdeel ook ... ok iets wat we heden ten dage mogen verwachten maar toch ... bedankt partsnl

Inmiddels een paar keer bij Parts.nl besteld. Prettig opgezette site en op basis van serie nummer makkelijk juiste onderdeel te vinden. Daarnaast ook steeds snel geleverd

geweldig

geweldige service

uitstekende service

goed en snel geholpen

Het onderdeel wat ik zocht, zeer snel gevonden !

Snel, makkelijk en een zeer goede prijs (goedkoop)

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, grote keuze in onderdelen, snelle levering en goed verpakt.

Goede website, snelle levering

Doen wat ze beloven, snelle levering

Goed advies, correcte en snelle levering

Benodigd onderdeel voor mij niet te vinden op internet. apparaat met code opgegeven, snelle en correcte levering tegen afgesproken prijs.

Heldere site, bestellen gaat gemakkelijk en de levering was prima.

Duidelijke site, bestellen gaat vliegensvlug en de aflevering was prima.

Uitstekend!

Snelle service, goed verpakt!

Precies wat ik zocht en snel

Ik was op zoek naar een afwijkend afvoerzeefje voor in een wasbak. Ze hadden precies degene die ik zocht (met een hoop anderen). Bested en meteen al verstuurd. De volgende dag in huis.

Direct gratis het correcte onderdeel bezorgd na foute levering, beide mocht ik houden!

Na foute levering verzond PartsNL direct het juiste artikel. Ook het eerste artikel mocht ik houden en kan ik gebruiken als reservedeel.

geweldige service, de volgende dag in huis

Parts NL heeft de zaakjes goed voor elkaar, Sturen het juiste onderdeel direct aan huis binnen een dag. Zodat de storing snel wordt opgelost. Hulde aan deze snelle regelaar. Bedankt Hans Bouwhuis

Zeer ruim assortiment en snelle levering

Al eerder kocht ik onderdelen bij PartsNL en ook nu weer snel het juiste (stofzuiger)onderdeel gevonden en dat werd zeer snel geleverd

super vlot en degelijk spul

besteld 2 dagen later al thuis. netjes en degelijk materiaal aan te bevelen

Perfect bedrijf

Je kunt hier vrijwel alle onderdelen van de bekende merken bestellen en he hebt het de volgende dag in huis. Ook aan de telefoon word je fantastisch en professioneel geholpen. Ik ben heel blij met dit bedrijf!

A L L E S netjes in orde

A L L E S netjes in orde

perfect!

De rubberen ring van mijn Tefal snelkookpan moest worden vervangen. Via de chat tot de juiste keuze gekomen. Meteen twee besteld. Werd vlot geleverd.

Geweldig in een woord

Super snel geleverd ben echt heel tevreden

snel gleverd.

ik ben heel tevreden