Aanrader

Snel geleverd en goede kwaliteit. Ik had 7 verschillende knoppen besteld. Alle kastknoppen waren geleverd met bijbehorende schroef. Alleen 1 knop had een te smalle schroef erbij dus daarom kan ik geen 5 sterren geven.

bellen en de volgende dag ontvangen.Dat heb ik nog nooit ervaren. 100% toppie.

zoals beschreven in het vorige

Véél keus, prima beschrijvingen en snelle bezorging

Het is héél gemakkelijk om op de PartsNL site het juiste onderdeel te vinden. Er is véél keus en ik heb nooit mee gemaakt dat iets niet beschikbaar was. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is prompt de volgende dag. Chapeau

Alles volgens afspraak wel is waar met beetje vertraging door Corona maar al bij al zeer tevreden

Vlot geleverd, en juiste artikel!

Gewoon goed, zoals het hoort! Wel jammer dat er in de directe omgeving van den Haag geen fysieke winkel is om het artikel op te kunnen halen. De verzendkosten waren bijna een derde van de totale kosten.

snel de onderdelen kunnen vinden die ik nodig had

was gemakkelijk zoeken naar de onderdelen die ik nodig had en met controle met het type nr en de afbeelding moet het wel goed zijn en snel geleverd

Het was gewoon TOP

De keuze die wij hebben gedaan is perfect het past precies, volgende keer ga ik zeker weer bestellen bij jullie ( Parts.nl )

Ik dacht volgens de afbeelding van de site het juiste onderdeel besteld te hebben,maar helaas dus niet. Zal het zo spoedig mogelijk retour zenden.

Meer dan geweldig

Telefonisch goed geholpen. Bestelling volgende ochtend in huis.

Perfecte service en volgens afspraak

Ik had een onderdeel voor mijn Bosch vaatwasser besteld en zoals vermeld op de website werd het onderdeel de volgende dag afgeleverd en was het ook precies wat ik nodig had.

Snel geleverd!

Het magnetrongedeelte van mijn Whirlpool combi magnetron was stuk. Even gegoogled, filmpjes bekeken van hoe het moet en het onderdeel besteld bij PartsNL. Werd een dag later al geleverd, was in een kwartiertje ingebouwd en we kunnen weer gerechtjes opwarmen.

Mijn ervaring in één woord top!

Supersnel geleverd

Goed advies, de juiste keus, zeer snelle levering

Perfect snel geregeld

Dag 1 besteld, dag 2 in huis. Reparaties blijven niet achter, maar kunnen snel en fijn uitgevierd worden.

Super snelle levering en scherpe prijs

Super snelle levering en scherpe prijs

Super snel en goed

Gewoon goed precies wat je verwacht Top

Super snelle levering

Overzichtelijke site, nieuwe koelkastscharnieren de volgende dag al geleverd, super fijn

Scherpe prijs. Snelle levering

Simpel, snel en scherp geprijsd

Volgens afspraak en netjes op tijd

Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker daar weer bestellen .

Supersnel geleverd

Wel pittig aan de prijs

Snelle service en correcte prijs

Aandrijfriem wasdroger was 's anderendaags reeds geleverd. Op de website werd via een video uitgelegd hoe je de riem moest vervangen.

Goed!

Alles perfect

Perfect geregeld. vandaag besteld morgen in huis top.

Zie boven.

Prima, vriendelijke mevrouw aan de telefoon.

Ik ben heel goed geholpen en had de bestelling 2 dagen later in huis. Perfect.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE