Great selection, quick service!

I was able to locate an order an unusual veltilator light cover easily. The delivery time was quick. There were no problems encountered!

Mijn bestelling was snel en in goede staat ontvangen. Houden zich goed aan de levertijden. Ook qua prijsverhouding liggen ze goed. Zeker als het om onderdelen gaat, een groot assortiment.

Vanaf bestelling tot snelle levering. Goed georganiseerd.

Prima.

Voor de eerste keer hier iets besteld. Opschuimer voor mijn Nespresso. Was prima de volgende dag had ik het al. En ik heb weer heerlijke cappucino.

Het neuswijs zit al op de pen gemonteerd . Het is onmogelijk om het neuswiel te monteren

Niet passend

Dacht het juiste onderdeel te hebben besteld maar was niet juist Gelukkig is retour geen probleem kost mij wel de verzendkosten maar dat is logisch

Product geleverd in 4 dozen

Tegenwoordig gaat het niet alleen meer over of je product op tijd aankomt, maar ook over de duurzaamheid. Vier dozen is excessief, het zou mooi zijn als ze zuiniger konden omspringen met de verpakking.

past niet en ik moet betalen

Ik heb de goede code voor mijn stofzuiger ingevoerd. Het onderdeel past hechter niet. Retour moet ik zelf betalen. Verzenden voor het vervangende onderdeel moet ik ook zelf betalen. Echter past de tweede ook niet.

Ruim assortiment, snelle levering

Nu al een aantal keren onderdelen gezocht en gevonden bij Parts. (Voor o.m. was en afwasmachine.). Als leek is het soms even puzzelen - is dit nou wel of niet het juiste onderdeel?- maar tot dusver steeds goed gegaan. Snelle levering ook. Laatste keer ook gebruik gemaakt van een handig instructie video - bleek van ook van Parts -op You Tube.

Niet de goedkoopste, wel supersnel en goed te vinden

In het woud van typenummers goed te controleren of het echt om het goede onderdeel gaat. Supersnel in de avond verzonden, de volgende ochtend in huis. Dan mag het ietsje meer kosten.

Blij dat er bedrijven zijn zoals parts.nl

Deurtje van Bosch afwasmachine viel naar beneden, werd niet meer gedempt. Wat nu? Google geraadpleegd, you tube filmpjes geraadpleegd, via parts.nl de juiste onderdelen besteld, uurtje werk, alles werkt weer, hulde.

Product as described and fast delivery

I ordered a replacement freezer door for my refrigerator. The door came as described, in perfect condition, with clear instructions, and it was delivered the next day. Couldnt be more satisfied with my experience using parts.nl.

Prima snelle service

Ik was al langer op zoek naar een onderdeel voor mijn koffiemachine maar kon het nergens vinden, zelfs niet bij Philips zelf. PartsNL heeft zoveel onderdelen wel zo bleek, super. Na bestelling had ik het de volgende dag al in huis. Koffiemachine is nu weer herstelt.

Juiste onderdeel snel geleverd

Super snel geleverd.

In weekend besteld, maandag in huis!

Uitstekend bedrijf

Snel geleverd. Zelfs na zelf foutief bestellen geld en verzendkosten terug

Onderdeel was makkelijk te vinden op de website en snel in huis.

De nood was hoog, partsnl snelle redding

Kapot onderdeel van onze vaatwasser welke om diverse redenen, o.a. gezondheid, onmisbaar is. Via Google en daar diverse bedrijven te hebben vergeleken, kwamen we bij Partsnl terecht. De beschreven afspraken zijn nagekomen. Top! Voor 22.00 besteld en de volgende dag werd het onderdeel stevig verpakt en keurig op tijd bij ons bezorgd!

Super goed top

Ik heb het snel in huis?

Keurig en snel afgehandeld

Snel en netjes geleverd

snelle levering voor een goede prijs

binnen twee dagen was het pakket binnen

Super service

Heel snel afgeleverd

snelle en goede levering

Had een stofzuigerslang dringen nodig. Binnen 2 dagen ha ik hem.

Snelle levering, goede service!

Zondagmiddag ging de deurrand binnenrand kapot, zondagavond besteld, maandag geleverd, deur maandagavond gemaakt! Prima service, levering en prijs!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE