Zeer snelle correcte levering

Het onderdeel was de dag erna al geleverd. Superfijne heel handige instructie filmpjes en tips. Dit is een top bedrijf. Zeer tevreden.

snelle levering, prijs acceptabel

makkelijk besteld, snel geleverd. Prijs product OK, bestelkosten relatief hoog aangezien het als brievenbus zending geleverd had kunnen worden

Fantastisch!!

Het is gewoon heel makkelijk bestellen. Dat moet iedereen kunnen. Je typt het nummer van je wasdroger in. En de onderdelen komen bovendrijven. Ook nog er netjes bij geen origineel artikel kan ook kiezen voor origineel. En de volgende dag al in huis echt super !!

Snel, goed en op tijd (en dat met DHL!)

Bestellen ging makkelijk. Product (vaatwas-bestek-rekje) voldoet. Zwakke schakel voor webshops is DHL; maar ook die waren zowaar 30 minuten voor de laatste tijd.

Ik heb nog niet zo ervaring

Heb ik nog niet

Top, 's-avonds besteld volgende morgen om 10.00 uur in huis

Top, 's-avonds besteld volgende morgen om 10.00 uur in huis

Keurige snelle service Eigenlijk gewoon zoals het hoort

Alles volgens verwachting

Het bestelde product (een filter voor mijn koelkast) werd binnen een dag geleverd, zoals aangegeven bij bestelling. De prijs inclusief verzendkosten was gelijk als bij andere leveranciers. Je kunt eenvoudig aan de hand van merk en typenummer opzoeken of een onderdeel geschikt is voor jouw apparaat.

Onderdeel koffiezetapparaat stuk, gast zoeken op Google en vind PartsNL. Meteen besteld, en de Volgende dag in huis. Goede service

Netjes behandeld aan de de telefoon, had het verkeerde mailadres doorgegeven, Snelle levering g.

zoals het hoort alles volgens afspraak geleverd.

Prima, bestellen was makkelijk, levering op tijd en de onderdelen voldoen aan de verwachting.

Nog geen goeie terugkoppeling van het bestelde, mail kwam later, moest zelf eerst bellen.

Nog weinig ervaring met parts.nl dus nog geen objectieve beoordeling. Wel als tip dat de mail van het bestelde als die is aangekomen bij het afhaalpunt wat sneller geregeld kan worden, scheelt een telefoontje van de klant of deze bestelling al opgehaald kan worden.

Eenvoudig te bestellen en snel het juiste product geleverd.

Wat kan ik nog meer verlangen van een bestelling?

goed gebouwde website. Snel, efficiënt en het juiste onderdeel

Ik kan stellen dat deze onderneming aanbeveling verdient. Hopelijk mag dit ook gelden voor andere klanten en producten. Doe zo voort, want er wordt te veel weggegooid in plaats van hersteld, terwijl dit voordelig en snel kan mits een beetje durf en technische kennis.

Super snelle levering en goed van prijs

Verschrikkelijk langzaam

Levertijden véél langer dan aangegeven en geen enkele communicatie hierover

Artikel was snel geleverd. Goede communicatie en het juiste artikel nieuw in de originele verpakking. Top!

Was mij volledig onbekend maar nu topfavoriet

Snel zoeken d.m.v. apparaat nummer en direct het gewenste onderdeel kunnen vinden. Snel besteld zonder "poespas"en volgende dag in huis. Onderdeel past!...je weet niet wat je meemaakt. Hou zo vol Parts.NL

Goede website om te zoeken - levertijd langer dan opgegeven

De website werkt prima om uit te zoeken of een onderdeel hoort bij het betreffende apparaat. De levertijd van onderdelen die niet op voorraad waren was wel duidelijk langer dan opgegeven.

Binnen 24 uur het gewenste artikel!

Duidelijk website, het artikel was bestelbaar. Binnen 24 uur had ik het in huis. Het was niet van levensbelang maar wel prettig dat het zo snel werd bezorgd, zodat mijn machine nu geheel compleet is!!

Supersnel geleverd en niet duur

We zochten trimspoelen voor onze B&D trimmer, 'nergens' te vinden, behalve bij parts.nl. Daar vonden de de juiste, gelijk 3 besteld en binnen 24 uur hadden we ze al binnen. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden, prima prijzen en snelle levering. Mocht ik een volgende keer iets nodig zijn, ga ik eerst naar deze website, heb daar nu persoonlijk erg goede ervaring mee!

Alles was in orde en snel geleverd !

Alles was in orde en snel geleverd! Ik zal vaker hier iets bestellen als ik weer wat nodig heb.

positief

Vlotte afwerking, afgeleverd op aangekondige dag en tijdstip en perfect verpakt.

Goed en supersnel

Savonds besteld, volgende dag in huis. Exact wat ik nodig had

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE