geen reactie op klacht/aanmerking op waterfilters Delonghi
Ik kocht bij PartsNL twee imitatie waterfilters voor Delonghi koffiezetapparaat. Na plaatsing van elk deze filters ging het apparaat luid klapperend in storing en kreeg ik een storingsmelding, kennelijk was de waterdoorloop in het filter het probleem. Van beide filters de toevoeropening vergroot en het probleem was opgelost. Ik heb dit gemeld bij PartsNL en ik kreeg daarna een reactie van PartsNL dat het mijn eigen schuld was, ik had de filters kennelijk niet goed ontlucht. Wel werd mij verzocht foto's van betreffende filters te maken en die op te sturen, waarna de fabrikant zal worden geïnformeerd. Ik dat gedaan en met een begeleidend verslag van mijn bevindingen opgestuurd. Reactie nul, komma nul. We zijn inmiddels ruim 3 maanden verder. Ik heb nu weer een origineel Delonghi filter besteld en voilà, dat werkt in één keer goed. Ik zal dus nooit weten of het nu aan mijn koffiezetapparaat ligt of dat die imitatie filterpatronen voor Delonghi niet goed zijn geweest. Ik had verwacht dat iets met mijn aanmerking op die imitatie filters en mijn ervaring hoe het probleem op te lossen zou worden gedaan, maar helaas, niemand thuis bij PartsNL.