Snel opgestuurd voor een prima prijs

Goed bereikbaar voor vragen.

Geweldige site

Zo snelle levering komt maar zelde voor en artikel super

Makkelijke website en dus snel besteld. Prima service!

Passend onderdeel

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke site!

Eindelijk probleem opgelost!!

Problemen met mijn Senseo. Halve kopjes en van alles geprobeerd om weer een volle bak te krijgen. Als laatste redmiddel parts.nl opgezocht!! Een nieuwe duo filterhouder aangeschaft en nu volle bakken koffie dankzij een snelle levering door parts.nl. Tuut tuut, zaterdag besteld, zondag verzonden maandag in huis. Zo zou het bij iedereen moeten zijn.

Heel goed en snel.

Prima levering

Matig qua levering

Bestellen ging goed en snel maar vond het matig dat ik de bestelling onder uit mijn papierbak kon vissen

Snelle levering voor een scherpe prijs

Een nieuwe stofzuigervoet besteld en deze werd snel bezorgd Prijs kwaliteit is goed!

Top!!! Goede service en snelle verzending!!!

Binnen 24uur na plaatsen bestelling de goederen in huis! Service die je tegenwoordig haast nergens meer ziet! Eindelijk eens een bedrijf die waar maakt waar ze voor staan.

Precies het juiste slangetje; we kunnen weer heerlijk koffiedrinken!

Op zondag bestelt en maandag al in huis

Groot assortiment en zeer snelle levering

Groot assortiment en zeer snelle levering

Tevreden

Ik had mijn bestelling zeer snel in correcte verpakking.

Snel en vriendelijk geholpen en de volgende dag al ontvangen.

Het handvat dat ik besteld had was het juiste product en werkt perfect.

volledig aanbod van

Na een lange zoektocht de juiste materialen gevonden

Binnen 24 uur bezorgd.

nieuwe pomp voor koffiemachine geleverd binnen een dag , kan weer capuchino zetten

pomp binnen een dag zoals beloofd geleverd . prima verpakt prima kwaliteit. dus top.

Onderdeel voor Philips Stofzuiger FC9745

Ik bestelde een zwenkwieltje voor een Philips Stofzuiger FC9745 maar ontving een exemplaar voor het type FC9744. Dit paste niet en heb het teruggestuurd. Als ik zoek op het typenummer kom ik steeds bij het foute onderdeel uit. Jammer.

Perfekte uitvoering van een bestelling

Duidelijke site, snelle actie en keurig op tijd afgeleverd

Prima service!

Makkelijk en snel

Vervangen van koelkast scharnieren. Kon het artikel makkelijk vinden. Levering was snel en naar wens.

Perfekt

Makkelijk te bestellen en keurig de volgende dag in huis.

Goed en snel juiste onderdeel

Het was makkelijk het juiste onderdeel te vinden op de site. En dit werd snel verstuurd. Alleen jammer dat DHL er 3 dagen langer voor nodig heeft om te bezorgen.

Keurige levering

Gewoon goed, netjes op tijd zoals het hoort. Artikel ook netjes verpakt en niet in een veel te grote doos zoals vaak bij andere leveranciers wél het geval is !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE