Perfect, snel!

Alle onderdelen van Gardena op voorraad.

zeer goede firma

mijn ervaring is snel en vlot

Perfect voor 22:00 besteld volgende ochtend al in huis

Super snel geleverd en te volgen met track en trace

Makkelijke website en snelle levering. Top

Goed geleverd

Indruk wordt wel gewekt dat het daags erna binnen is, dat duurt een dag langer. Verder duidelijk, correct en goede kwaliteit.

Nette prijzen snelle levering

Keurig en correct

Overzichtelijke website

Makkelijk en overzichtelijke website, onderdelen makkelijk gevonden. Snelle levering.

Snel en goed

Besteld en de volgende dag in huis.

Goede service en producten

Een goed overzicht op de website de bezorging was prima

Goede site goed te vinden snelle correcte levering

Ik bestelde het verkeerde. Snel geroutineerd en de juiste besteld. In 3 dagen gefixt! Mooi toch.

Snelle levering en perfect vervangend onderdeel

Koelkast sloot niet meer goed door defect scharnier. Het was niet duidelijk of dit het probleem was, maar andere opties waren er niet. Onderdeel is snel geleverd en was de oplossing van het probleem

Prima service en snelle levering. Op zondag besteld en maandag in huis.

Weer perfect

Van de stozuiger was de zuigmond gebroken. Mijn vrouw mopperde al dat je dan weer een hele nieuwe stofzuiger moet kopen. Maar al eerder heb ik reparatiedelen bij partsNL aangeschaft. Dus s'avonds een AEG zuigmond besteld en de volgende dag binnen. Perfect toch!!

Groot assortiment en een goede prijs kwaliteit .

Great selection, quick service!

I was able to locate an order an unusual veltilator light cover easily. The delivery time was quick. There were no problems encountered!

Mijn bestelling was snel en in goede staat ontvangen. Houden zich goed aan de levertijden. Ook qua prijsverhouding liggen ze goed. Zeker als het om onderdelen gaat, een groot assortiment.

Vanaf bestelling tot snelle levering. Goed georganiseerd.

Prima.

Voor de eerste keer hier iets besteld. Opschuimer voor mijn Nespresso. Was prima de volgende dag had ik het al. En ik heb weer heerlijke cappucino.

Het neuswijs zit al op de pen gemonteerd . Het is onmogelijk om het neuswiel te monteren

Niet passend

Dacht het juiste onderdeel te hebben besteld maar was niet juist Gelukkig is retour geen probleem kost mij wel de verzendkosten maar dat is logisch

Product geleverd in 4 dozen

Tegenwoordig gaat het niet alleen meer over of je product op tijd aankomt, maar ook over de duurzaamheid. Vier dozen is excessief, het zou mooi zijn als ze zuiniger konden omspringen met de verpakking.

past niet en ik moet betalen

Ik heb de goede code voor mijn stofzuiger ingevoerd. Het onderdeel past hechter niet. Retour moet ik zelf betalen. Verzenden voor het vervangende onderdeel moet ik ook zelf betalen. Echter past de tweede ook niet.

Ruim assortiment, snelle levering

Nu al een aantal keren onderdelen gezocht en gevonden bij Parts. (Voor o.m. was en afwasmachine.). Als leek is het soms even puzzelen - is dit nou wel of niet het juiste onderdeel?- maar tot dusver steeds goed gegaan. Snelle levering ook. Laatste keer ook gebruik gemaakt van een handig instructie video - bleek van ook van Parts -op You Tube.

Niet de goedkoopste, wel supersnel en goed te vinden

In het woud van typenummers goed te controleren of het echt om het goede onderdeel gaat. Supersnel in de avond verzonden, de volgende ochtend in huis. Dan mag het ietsje meer kosten.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE