direct advies voor juiste onderdeel en supersnel bezorgd!

Het rubber van mijn vriezer was kapot, maar ik kon niet de juiste afdichting vinden bij mijn type koel&vriescombinatie. Heb vervolgens typegegevens op zondag avond doorgegeven en kreeg binnen enkele uren een offerte voor mijn type koelkast. De volgende dag bezorgd, top!

PartsNL good online supplier but.

Correct part supplied it was easy to find in PartsNL webshop. However, the DHL courier left the package on my doorstep and the request to change to service point delivery although accepted online was not complied with. DHL carrier of last resort.

Super service

Klantvriendelijk ,,,super snel geleverd donderdagmiddag besteld ,,vrijdagmorgen bestelling thuis

Zeer snelle levering en alles netjes verpakt!

Mijn bestelling was zeer snel bezorgd. Alle bestelde onderdelen waren netjes en zorgvuldig verpakt, zodat deze niet zouden beschadigen tijdens transport. Al met al dus zeer tevreden over de service!

Artikel duidelijk te vinden op de side. Snelle levering.

Snelle service, goede levering

Duidelijke zoekfunctie op de website. Sneller service. Het goede onderdeel binnen 1 dag in huis. Vond de verzendkosten wat hoog voor een onderdeel dat (eigenlijk) gewoon door de brievenbus heen past! Dus wellicht kijken of er voor bepaalde onderdelen overgeschakeld kan worden naar brievenbus pakketjes!

Alles OK

Bestelling vlot verlopen

Top !!

We hebben een “Amerikaanse” koelkast van Samsung die inmiddels alweer 10jaar oud is, Opeens begaf de ijs crusher het en brak in twee, waardoor de ijsmachine meteen onbruikbaar was geworden. Na lang zoeken naar een nieuwe Crusher helaas nergens te vinden. Uiteindelijk wel als complete set incl. nieuwe ijsbak. Jammer dat de crusher niet los verkrijgbaar is en dus Uiteindelijk de complete bak maar besteld….immers heb ik voor 100,- nog steeds geen nieuwe koelkast van dit formaat. Fijn dus dat de “oudere” onderdelen nog te verkrijgen zijn…..thx PartsNL

Goede service en informatie

Snel de bestelde goede onderdelen in huis, gemakkelijk bestellen met de juiste afbeelding top service

Meteen geleverd

Prima service en heel vlot

Mijn bestelling werd vlot en correct afgeleverd. Prettige klantenservice

Super snelle service!

De motor van mijn magnetron was overleden, aan de hand van het serie nummer vond ik op de website van parts.nl heel snel het vervangende onderdeel tegen een zeer schappelijke prijs. En s’avonds besteld is de volgende dag in huis!

Super service en oplossingsgericht meedenken

PartsNL denkt mee in het oplossen van problemen en biedt een super service. Onlangs onderdeel voor koelkastdeur besteld. Snel geleverd. Helaas bij montage is onderdeel weer gesneuveld. PartsNL stuurde kosteloos een nieuw exemplaar. Topklasse!

NIET DENDEREND

Ik kreeg het verkeerde onderdeel toegezonden (via de winkel) en moest het voor eigen rekening retourneren. De winkel wilde het pas accepteren zodra er een retourbrief bij zat. Dus weer naar huis om dat uit te printen en vervolgens terug naar de winkel. In de winkel gelijk het juiste onderdeel besteld. Al met al, geen leuke eerste kennismaking.

Waardeloos

Nog steeds niets ontvangen, wel een jubelende enquete invullen.... Besteld 9 juni. Verzonden 9 juni. Het is nu de 14e. Zou een mail krijgen wanneer de batterijen er zijn. Zit nog steeds te wachten.

6 maanden moeten wachten op onderdelen

dec 2020 besteld en jun 2021 ontvangen 5 keer gebeld was steeds in backorder geen comunicatie van parts nl wel steeds mail met verwachte levering maar niet gekomen geven enkel de fabriek de schuld maar eens maar nooit weer bij partnl iets bestellen

Onderdeel goed te vinden op website zeer vlotte service

uitstekend

telefonisch uitstekend bereikbaar, goed en prettig advies, snelle verdere afhandeling

Geen poespas, bestellen, leveren, klaar!

Fijne duidelijke site waar je makkelijk het onderdeel vindt dat past in jou machine.

Prima service snel geleverd

......

Zeer snelle service

Een moeilijk te krijgen onderdeel was door PartsNL zeer snel geleverd.

vlotte en transparante service

Zowel het selecteren van het onderdeel als het bestellen betalen en afleveren verliepen zonder enige hindernis.

Snelle levering bij filiaal

Goede website

Prima levering zei het met 1 onderdeel lang niet op voorraad, maar flexibele instelling

Prima prijzen, communicatie en nakomen aflevering.

Zeer tevreden en aan te bevelen. Zeer ruim assortiment. Bestelde onderdeel opgehaald in Uden en vriendelijk!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE