Bocht in afvoer slang lek vaatwasser vertoonde lekkage, door de snelle levering van Parts.nl kon het defecte onderdeel snel worden vervangen.

Snelle levering van het juiste onderdeel

Dit bedrijf kreeg enkele negatieve reviews, maar daar werd door de klantenservice adequaat op gereageerd. Dat stelde mij gerust om een onderdeel van een siemens koffiezetapparaat te bestellen. De prijs was iets gunstiger dan bij een andere webshop. De volgende dag werd het onderdeel zoals afgesproken geleverd. Normaal schrijf ik geen review over mijn aankopen, maar vond nu dat jullie dit echt verdiend hebben!

Heb voor het eerst een bestelling gedaan. Ging allemaal heel snel. Ook de berichtgeving van de bestelling en levering was top. Ga hier zeker vaker een bestelling doen.

Sneller levering

Precies wat ik zocht, snelle levering en goede prijs kwaliteit level!

Prima snel en ook de retour snel

Snel geleverd en vlotte afhandeling bij retour zenden

goed snelle levering top ga zo door

zie boven

goed en zorgvuldig verpakt zodat het product goed is aangekomen en direct gemonteerd kan worden

Snel en goed

Zeer goede service en goede kwaliteit en snelle levering

zeer snel en goed

zeer tevreden met mijn bestelling en vooral de snelheid van verzenden

Snelle levering Black & Decker oplaad adapter

Met de accu bladblazer bezig geweest, Wil je je accu's opladen, blijkt de oplaad adapter het begeven te hebben. Gelukkig was deze bij PartsNL op voorraad, snel besteld en de volgende dag kon ik mijn accu's weer opladen. TOP...!

Aan te bevelen.

Heel goed.

Het product was precies wat we wilden. We hadden het snel in huis. En het product was onbeschadigd tijdens transport.

Gedegen voorlichting bij klanten service

Een adres om aan te bevelen gedegen uitleg opgave van product codes voor een foutloze bestellng. Snelle levering binnen 24 uur Nogmaals dank . Fam Gerardu

Mijn bestelling is correct en professioneel afgehandeld en de volgende dag al in huis.

Vriendelijke medewerker.

Goeie service

Eerst op de site gekeken, kwam er niet helemaal uit. Daarna contact gehad met klantenservice, die mij netjes geholpen hebben. Toen kon het gemakkelijk op de site besteld worden. De dag erna spulletjes al in huis met DHL.

Prima, zolang je maar niet wil retour zenden

Ik kwam slecht uit of ik wel het juiste onderdeel bestelde…..daarnaast betaal je verzendkosten en indien je retour wil zenden moet je dat ook betalen….in mijn mening echt niet meer van deze tijd. Over de foto van het bestelde artikel staat een stempel waardoor je de afbeelding niet goed kunt zien of het wel het juiste product is, de nummers vermelding voor mij ook erg onduidelijk. Voor mij dus een teleurstelling 2x verzendkosten en niet het product wat je nodig hebt.

Prima toko!

Onderdeel stofzuiger besteld de verkeerde doordat ik ik niet goed had gekeken. Nog dezelfde dag het goede onderdeel besteld en de verkeerde retour gestuurd. Prima geregeld allemaal. Kom hier graag terug.

Snel en juiste onderdelen

Makkelijk via de uitgebreide site de juiste onderdelen kunnen bestellen. Goed gepr8jst en snel bezorgd. Klasse!

de bestelling is vlot afgehandeld

Ik ben tevreden

Alles prima geregeld !.

Ik had een nieuwe scheerkop voor de ladyshave besteld. Binnen een paar dagen kreeg ik een mail. En ik kreeg precies het juiste onderdeel binnen. Gelijk bij de winkel afgehaald. Daar werd ik ook prima geholpen

Prima voormekaar

Iets verkeerd besteld,gelijk een berichtje of ze je kunnen helpen.

Snelle reactie

Zeer snelle reactie na aanvraag en snelle levering

Goede kwaliteit, snel verzonden en geleverd.

Zoeken naar onderdelen gaat makkelijk en de onderdelen worden snel verzonden en geleverd voor een goede prijs

perfecte site; heel goed te vinden; directe verzending; redelijke prijs

PartsNL is erg goed; altijd op voorraad, wel klein onderdeel dan ook !

Ziet er prima uit

Nog te vroeg om over de kwaliteit te spreken.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE