Fantastisch geholpen en snelle levering

Probleem was dat gasknop van 30jarige kookplaat kapot ging. Na telefonisch contact met winkel in Amsterdam, die uitgebreid zocht naar die knop, bleek dat deze knop niet meer leverbaar was. Samen bespraken we een alternatief. De bestelde knop bleek te passen. Fantastisch geholpen, waarvoor dank!

Onderdeel gevonden en geen verz kosten bij afhalen

Altijd fijn als je iets kunt repareren. Onderdeel uiteindelijk gevonden en naar het filiaal laten versturen. Dus geen verzendkosten. Dat maakt het heel vaak toch de moeite waard om het onderdeel te bestellen en het apparaat toch te repareren. Alleen verzending duurt soms wat langer.

snelle levering en goed materiaal

dit is de 2e keer dat ik iets bestel bij PartsNL en wederom een goede service snelle levering en een duidelijke site om de juiste onderdeel te vinden.

Het juiste artikel snel geleverd

Het bestelde artikel had ik snel nodig en dat is ook gerealiseerd. Prima service.

perfect

duidelijke website kon direct vinden welk artikel ik zocht

Supersnelle service

‘s Avonds een nieuwe groentelade voor mijn koelkast besteld, die de volgende dag gelijk werd bezorgd! Top, dat was nog eens snel!

Producten prima, maar te dure verzendkosten voor brievenbus pakketjes

Wij hebben 1 mini knopje gekocht. De producten zijn prima! Echter vind ik 5 euro verzendkosten voor een heel klein plat knopje van 1 cm belachelijk duur want in een enveloppe met een postzegel van een euro kan het ook prima verzonden worden. Maar ja als je precies dat nodig hebt voor je magnetron/oven dan moet je wel.

De juiste onderdelen besteld, snelle levering.

Duidelijke website. Het juiste besteld. Snelle levering, netjes verpakt.

Top geleverd

Top en snel geleverd

Snel, duidelijk, correcte onderdeel

Niets aan toe the voegen

Ik heb het door weer een fout bij DHL niet ontvangen

Ik zou u willen adviseren om nooit meer iets via DHL te verzenden. Voor de zoveelste keer is de zending zoek of weer bij iemand in de buurt afgeleverd.

Goede service maar prijs is wel erg hoog

Snelle levering. Top Goed assortiment. Top Duidelijke website. Top Prijs: (veel) te hoog voor 2 stukjes plastic

Supersnelle levering en exact wat ik zocht.

Het vinden van een onderdeel is heel makkeljjk te vinden en de levering is voor de volle 100% naar wens!

Groot aanbod van producten

Ik was op zoek naar een specifiek rooster voor de oven. Bij PartsNL was deze makkelijk te vinden. Nergens goedkoper te vinden. Snel verzonden en het rooster paste perfect!

Makkelijk, perfect en snel.

Had een onbenullig onderdeel voor m'n grastrimmer nodig, was makkelijk op de website op te zoeken, werkte allemaal uitstekend en doeltreffend, goede berichtgeving en de volgende dag had het in huis kunnen zijn ware het dat DHL z'n taak toch wat verzaakte.

Uitstekend!

Hier een onderdeel voor mijn oude model Black&Decker stoomreiniger Het hele web afgezocht naar onderdelen,maar nergens meer verkrijgbaar. Rond een uur of 20.00u besteld, volgende dag pakket binnengekregen. Uitstekend bedrijf + Super service

Snelle levering. Maar aan de dure kant!

Eenvoudige bestelling. Snel geleverd. Maar aan de dure kant.

Alles klopt

Hartstikke goed

Bestellingen Snel en goed geregeld prima service

Supersnelle levering

Zaterdagavond besteld en maandag was het al geleverd!

Perfect en snel!

Gewoon goed geregeld

Snelle levering en een goede klantenservice.

Snel en goed

Goedkoop vergeleken met de concurrent, alles was netjes ingepakt en snel geleverd.

Duidelijke website, zeer snelle bezorging. Alles netjes verpakt. Top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE