Heb koolstofborstels besteld en deze waren de volgende dag netjes verpakt al binnen. Makkelijke site en prima service,

Na bestelling snel, op afgesproken tijd afgeleverd.

Heb best moeten zoeken naar het te bestellen artikel maar na dat gevonden te hebben, besteld en is het dezelfde week keurig afgeleverd.

Snelle en goede levering

Op zondag besteld en maandag al in huis. Keurig netjes

Snelle afwikkeling.

Op zondag besteld en dinsdag al (vertraging door postnl; geen bezorging op maandag) op de mat.

Veel keuze met kwaliteit

Uitgebreide sortering en makkelijk te vinden.

Prima product en prima service

Op advies van Parts de juiste zuigbuis besteld voor de stofzuiger. Prima product en snelle levering. Top!

Zelfde dag verstuurd.

Snel geleverf

Fast Delivery

First time I used this site! Its a great place to find replacement parts that give your equipment a second life. I was just about to throw my blender away before I found the required replacement part here! Now its as good as new again!

snel en correct

Onderdeel wat ik besteld had is snel en goed afgeleverd

Snel en goed

Goed verpakt, goede kwaliteit, snelle levering. Vond alleen de verzendkosten in verhouding duur.

Super snelle en goede service

Er was eerst iets mis gegAn met de bestelling, dat werd per ommegaande opgepakt. Toen uoteindelijk debestelling kwsm bleek hij beschadigd. Ook dit werd direct opgepakt nu heel blij met mijn nieuwe vriezerlades.

Prima servies

Niet passend deurscharnier besteld. Omgeruild voor deurscharnier met nieuwe inbouwrand van condens droger. Nu nieuwe scharnier ingebouwd, bleek goed te zijn. Het was niet nodig de ombouw rand nog te vervangen. Was van fabriekswege wel het voorstel. Creditnota ontvangen van retour. Binnen 3 dagen creditnota overgemaakt op mijn rekening. Super service.

Prima levering en kwalitatief goed onderdeel

Altijd moeilijk om het juiste onderdeel te krijgen. Echter juiste onderdeel, compleet en snel geleverd.

Top winken

Een onderdeel van mijn Kärcher was stuk, naar de winkel toe met het onderdeel en ja hoor, zij hadden het op voorraad liggen. TOP, en vriendelijk geholpen.

Onderdeel snel gevonden en vlot geleverd

Omdat er een PartsNL-winkel in de buurt zit, bestel ik onderdelen daar of online met afleveren in de winkel (zonder verzendkosten). Omdat de winkel al dicht was heb ik een nieuw verwarmingselement voor de oven online besteld. Het artikel werd de volgende dag verzonden en lag de dag daarna in de winkel. Prima, al zijn er bedrijven die dat sneller kunnen. Alle stappen in de voortgang van de levering worden per e-mail gemeld. En, ook niet onbelangrijk, een lagere prijs heb ik niet kunnen vinden.

perfect

correct geregeld.

Snel en goed

Bestelling goed, snel

Eenvoudiger kan niet

Snel en makkelijk besteld , snel geleverd, lage prijs

Wel goeie ervaring mee

Ik had een onderdeel besteld voor mijn Nespresso apparaat maar had de verkeerde besteld, nou dat kan gebeuren maar wat ik nou zo jammer vind dat je het wel kan retourneren maar verzending op mijn eigen kosten. Dus ik moest €7,25 betalen voor een €20,- onderdeel. Zou veel beter zijn als ze gratis retourservice aanbieden, dan kregen ze van mij een 10.

Uitstekend service!

Super tevreden, ik had de bestelling de volgende dag al binnen, ook administratief alles duidelijk en correct afgehandeld.

Geweldige assortiment en adequate hulp

Ik ben er blij met mijn aankopen. De snelheid waarmee onderdelen werden gevonden en per foto aan mij werden aangeboden was verbluffend en adequaat.

Gewoon goed.

Zoals de titel al zegt, gewoon goed. Overzichtelijke website, veel keuze voor onderdelen, goede prijs. Veilig betalen. En vandaag besteld, en de volgende dag in huis. Ik had twee onderdelen besteld, om mijn wasdroger te maken. Nadat ik het eerste onderdeel had vervangen, was de storing verholpen. Ik heb het niet gebuikte onderdeel retour gestuurd (na het aanvragen van een RMA formulier). Nadat het niet gebruikte onderdeel was aangekomen bij PartsNL, kreeg ik dezelfde dag een bevestiging en later op de dag een credit factuur. De volgende dag het ik het geld ontvangen.

Zeer snel

prima meedenkend voor een oplossing

was verkeerd artikel geleverd, was echter onduidelijk welke we wel moesten hebben, bleek het een onderdeel te zijn van een groter geheel en niet los verkrijgbaar. dus dan geen nieuw onderdeel alles werkt nog nog geen problemen meedemaakt.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE