Duidelijke site Bezorgd conform afspraak

Prima geregeld!

Geen idee waar ik de pakking vandaan had moeten halen! Partsnl bood uitkomst! Prima opgelost, voor weinig geld snel en goed geleverd. Partsnl? Aanrader

Goede en vlotte levering

Goede berichtgeving rondom zending en tijdstip van aflevering

Kwaliteit zoals verwacht. Levering liet even op zich wachten, maar dat lag aan DHL

Nadat het bericht van DHL al dagenlang op zending aangemeld maar nog niet ontvangen of verwerkt, contact opgenomen met de klantenservice van PartsNL. Zij liet weten direct hetzelfde onderdeel nogmaals te sturen. Na het weekeind ontving ik plots tweemaal het zelfde onderdeel. Dit natuurlijk gemeld bij PartsNL. Hun reactie was dat ik dan geluk had en het tweede artikel mocht behouden. Dat is nog eens service. Wij hebben helaas weer eens moeten ervaren hoe de kwaliteit van DHL terug loopt. Hun track & tracé klopt regelmatig niet. Leveringen van een straat verder in onze brievenbus enz……….

Hele snelle levering, 's avonds besteld en de andere dag al in huis

Vandaag besteld, twee dagen later al in huis!

Uitstekende service

Prima service en bij retour vlotte terugbetaling toppie

Snel geleverd en goed vindbaar.

Hoewel ik had gezocht op mijn AEG wasmachine type en onderdeel van de pomp, blijken er zeker 2 verschillende opties te zijn, met als gevolg dat ik natuurlijk de verkeerde had. Paste wel goed alleen de montage was anders zodat ik een aanpassing moest doen. Maar de machine werkt weer zoals het moet. Dus LET GOED OP als je besteld.

Snelle levering, precies wat ik nodig had

Snel geleverd. Past precies

Onderdeel voor mijn ijskast besteld op de website, duidelijke site met voldoende informatie. Helaas deed PostNL niet lekker mee en waren zij het pakket kwijtgeraakt. Snel en meer dan prima opgelost door de klantenservice van PartsNL. 10/10 will shop again.

Snelle zending top kwaliteit

Het juiste wisselstuk snel gevonden en geleverd.

De deeghaak van mijn keukenmachine had het begeven. Omdat we zelf ons brood maken had ik dringend een nieuwe deeghaak nodig. Op de site vond ik snel het wisselstuk dat ik nodig had en na een dag was het al in mijn bezit.

Sel en correct

Snel en correct

Prima snel en optijd

Netjes optijd geleverd en produkt niet overbodig verpakt.

heel goed

snelle dienst

Snelle levering.

Heel duidelijke mailwisseling, zodat je echt wel het goede onderdeel bestelde.

Bestelling makkelijk geplaatst, gevolgd en op tijd geleverd

Voor nu prima!

Uitdtekend

Snelle service en duidelijke omschrijving Dus gelijk het goede onderdeel .

Prima onderdeel

Was op zoek naar een onderdeel voor een Gardena grastrimmer en bij Parts exact de goede maat gevonden. Past perfect en ik ben heel tevreden, prijs was ook goed.

Overzichtelijke site, snelle levering!

Ik kon het onderdeel doen vinden en makkelijk bestellen. Het werd vervolgens snel geleverd.

Duidelijk website, snelle levering

Vond op website snel de juiste nieuwe afzuigpomp voor 30 jaar oude miele vaatwasser door goede zoekfunctie. Filmpje over hoe pomp vervangen ook op de website. Pomp heel snel geleverd, goed verpakt.

2200 besteld volgende dag werkte de droger weer

Top deze tenet. Ze hebben super veel onderdelen en erg snelle bezorging.

Super !!!

'S-middags besteld, andere dag vroeg in huis dus snel gerepareerd. Top !!!

Snelle levering van het originele product

Na een eerdere positieve, klantvriendelijke ervaring direct naar deze winkel gegaan.

Geweldige levering

We hebben telefonisch contact gehad en gevraagd naar het onderdeel wat we nodig hadden we zijn heel vroendelijk en netjes te woord gestaan en we hebben het onderdeel de volgende dag ontvangen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE