ik kan hier niets aan toevoegen.

super snel geleverd

snel geleverd, makkelijk op de site te vinden

Onderdeel als besteld, maar onnodig duur

Een scharnier voor een vriezerdeur van een inbouwkoelkast besteld. Onderdeel voldoet aan de verwachting, past goed, was op zich niet duur. Maar dan komt het piepkleine onderdeeltje in een heel grote doos terwijl het net zo makkelijk met briefpost had gekund. Dan had ik ook geen € 5 aan verzendkosten hoeven te betalen want dat vind ik dan toch wel sneu geld als ik een 3/4 leeg doosje krijg. Beetje ridicuul. Maar goed, onze vriezerdeur hangt weer en doet het weer, verzending was snel, al met al prima.

Nuttig om zo’n stick in huis te hebben

Er staat op de verpakking de stick 2x over de zool van het strijkijzer halen. Ik moest het vaker doen omdat de aanslag best wel hardnekkig was. Verder had ik een wondersponsje nodig om de aanslag er af te krijgen. Maar daardoor heb ik nu wel weer een schone strijkijzerzool waardoor het strijken weer veel makkelijker gaat.

Goed geholpen aan het goede onderdeel

Ik kom het juiste onderdeel niet vinden. Ik ben er goed bij geholpen. Ook de volgende dag al in huis.

Een veel te grote verpakking voor een zeer klein artikel

In plaats van verzending per pakketpost, had brievenbuspost volstaan.

Snel

Sneller kan niet

Makkelijk te bestellen, tegen eerlijke prijs en ook ZO snel geleverd ! TOPPIE

Juiste artikel snel gevonden

Onderdeel wasdroger . Makkelijk zoeken, super snelle levering. Zoals het hoort. Kan nu weer drogen.

Duidelijk verwachtingen!

Specifieke onderdelen kunnen soms levertijd hebben, sommige website geven dan >10 dagen aan en dan kan het ook vier weken zijn. In ieder geval niet bij partsnl. Alle status mailtjes hielden mij goed op de hoogte, alleen ontbrak het mailtje dat het in de winkel kon worden opgehaald. Gelukkig gaf we mail eerder aan dat het onderweg naar de winkel was en een belletje gaf bevestiging. Dus wederom prima!

behulpzaam en snel

Ik ontving via parts.nl heel snel de juiste informatie voor type rubbermanchet voor mijn wasmachine. Een dag later lag de bestelling al in huis. Het instructiefilmpje voor vervangen op de website was ook duidelijk.

Het juiste onderdeel snel in huis

Eén van de weinige plekken waar je nog bijna alle onderdelen kan vinden. Daarnaast ook snel en duidelijk over de levering. Hier kan je terecht.

Perfecte service en razend snel

Uitstekende service en razend sel

Snel en netjes

Goede ervaring.

Product beschadigd

Het product had een barst toen het bij mij arriveerde. De verpakking was in orde dus ik vermoed dat de beschadiging was ontstaan voordat het product werd verpakt.

Had beter verwacht

Er staat dat als het voor 22:00 besteld wordt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Echter werd het ps de volgende morgen verzonden en dus 2 dagen later bezorgd ondanks dat je nog verzendkosten betaald.

Snel leveren

Maar de kosten leveren hoog

Snel, perfect, duur

Perfecte communicatie. Snelle levering. Maar erg duur.

Snel goed en betaalbaar

Goed assortiment, snel geleverd en en betaalbare prijzen. Top

product goed, wel vrij duur

Ik heb 2 filters voor een stofzuiger besteld. Lastig het typenummer te vinden, wel gelukt. Onduidelijk of het Hepa-filter misschien te vervangen was door een eenvoudiger en goedkoper filter. Dat geldt ook voor het motorfilter. Ik kon alleen een wasbare vinden. Dat heb ik met het oude geprobeerd, maar geen succes. In dit geval toch liever iets dat je weggooit en vervangt.

Handig die afhaal service.

Snel de onderdelen opgehaald, kon ik meteen mijn afzuigkap repareren.

Een aanrader !!

Heb mijn artikel op tijd gekregen en keurig afgeleverd , top!

Perfect geregeld, volgens afspraak de andere dag thuis !

Bravo !!

Prima bedrijf! Snel en verzending goed verpakt.

Mijn glazen koffiepot kwam zeer snel en goed verpakt binnen. Had me geen zorgen hoeven te maken of de kan heel bleef tijdens transport.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE