Duidelijke, makkelijke site, snelle levering

N.a.v. zoektocht naar een bakplaat voor een Balay oven, kwam ik op een Boschtype uit. De site die alleen bedrijven levert, vermeldde PartsNL en een andere site voor particulieren. Diverse betalingsmogelijkheden, groot aanbod van producten. Vrijdags besteld, volgende dag in huis, tijdslot van DHL van 2 uur klopte.

Website is oké uitvoering niet

Het is suggestief dat je gratis redelijk vlot je artikel kunt laten afleveren bij een winkel. De winkel is zeer weinig uren en dagen open. Krijgt blijkbaar daar reacties op omdat bij de ingang al een briefje hangt dat ze enkel doorgeef luik zijn. De winkel eigenaar is ontzettend lomp en bot...twee weken heeft het mij gekost. Ik zou zeggen wees duidelijk, professioneel en verbeter je imago. De winkel in Hoorn is echt imago schade aan het creëren. Zo zonde ! In deze tijd van duurzame materialen en ontwikkeling kun je juist floreren op de bewustzijn van je klanten. Repareren is beter dan weggooien.

Prima service en zeer vriendelijk

Telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk ter woord gestaan. Snelle service!

Perfecte service.

Alles naar wens, prima, houden zo.

Goede en snelle service

zal zeker nogmaals gebruik van jullie maken

Goed geregeld en snel.

Supersnel geleverd

Geweldig! Ik heb een stofzuiger borstel besteld en de dag daarop had ik het al in huis!

Goede ervaring

Kon de raamsluiting die ik nodig had snel vinden op de site en de bestelling werd vervolgens vlot afgehandeld en geleverd.

Goedendag en snelle service, top.

Goede en snelle service top.

fijn dat er onderdelen te vinden zijn en je niet een nieuw apparaat hoeft te kopen. helemaal geweldig is gratis afhalen in plaats van thuis bezorgen, goed voor de portemonnee en milieu

Matig

Geen gratis retour zending Model specificatie onvoldoende duidelijk

Super snel- prima prijs.

Zie korte beschrijving boven

Zocht een onderdeel voor een Electrolux koelkast in een caravan. Eenvoudig gevonden en de levering was snel en netjes verzorgd.

Alles netjes verlopen.

Duidelijk advies gekregen.

Correcte en snelle levering.

Alles naar wens.

Snel geleverd, orgineel onderdeel

Onderdeel was goed te vinden op de site. Het werd snel geleverd.

Super snel

Zelfs in deze coronatijd, de ene dag bestellen, de andere dag in huis. Top service!

Ben nog in afwachting

Ik heb me bestelling nog niet ontvangen.dus kan nog niks beoordelen

Duudelijke site, snelle levering

Gewoon netjes geregeld, super snel geleverd.

Goede, snelle levering

Goede en snelle levering voor een gunstige prijs

Heerlijke site om rond te neuzen!

Snelle levering.

Snel bezorgd

Ik heb twee onderdelen besteld. Een kop van een vloermop wat perfect was. Daarnaast nog plastic deur van een koel/diepvries combi. Ik had gezocht op diepvries deur maar uit de product omschrijving van de verkregen resultaten kon ik niet uitmaken dat het om een deur van een koelgedeelte ging. Dit kom wel duidelijker vermeld worden op jullie site.

Gelijk gevonden wat ik nodig had en na een werkdag binnen

Gelijk gevonden wat ik nodig had en na een werkdag binnen, helemaal top

Ik werd uitstekend geholpen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE