Alles verlopen naar wens.

Levering volgens berichtgeving verlopen. Prima!

Juiste onderdeel en snel geleverd

Juiste onderdeel voor mijn wasmachine deur. Volgende dag al in huis.

super snel

zeer goede service

Vriendelijk geholpen

Onderdelen besteld via de site. De onderdelen zijn keurig verzonden naar een door mij uitgekozen Parts winkel. Daar super vriendelijk geholpen en voorzien van bruikbare tips. Top

ZEER POSITIEF

UITSTEKEND

Hebben altijd wat ik zoek

Ideaal dat ik een klein onderdeel los kan kopen.

Alles past en werkt!

Al een aantal keren onderdelen besteld en alles paste/werkte meteen en werkt nog steeds!

Juiste advies vervangend onderdeel

Het advies via de website over de nieuwe zergroep voor mijn koffieautomaat klopte. Daarnaast zeer snelle levering: 1 dag

Deze winkel kan ik zeer aanbevelen!

Het espresso apparaat van mijn nichtje, dat net op kamers is gaan wonen, was kapot. Binnen 24 uur had ik het onderdeel via PartsNL in huis en in het apparaat gezet. Zo kon ik mijn nichtje weer blij maken.

Levering duurde lang.

Vrijdag rond 20.00 uur besteld en pas woensdag rond 2600 uur bericht van aankomst in de winkel. Men stelt volgende dag verzending. Klopt volgens mij dus niet. Bovendien was het betreffende afhaalpunt donderdag gesloten. Let dus op deze zaken.

Super gemakkelijk om op de site het juiste onderdeel te vinden!

Gelijk het goede onderdeel

Snel en goed verpakt ,en gelijk het passende onderdeel ik koop hier altijd de onderdelen die ik nodig ben

Duidelijke website, en je wordt keurig op de hoogte gehouden waar je pakketje zich bevindt.

Juiste deel goed verpakt snel gehandeld

Heel prettig en blij dat het te leveren was.

Super snelle service

Voor 22:00 besteld en de volgende dag al in huis. Site werkt makkelijk en overzichtelijk.

Zeer tevreden. Goede producten en snel bij ons!

We zijn erg blij dat we een losse oplader hebben kunnen aanschaffen voor de schroefboor. En de brandmelders hangen; veilig gevoel!

Zelfs een dag vroeger geleverd ondanks een verlengd weekend...

Snelle levering en prima service

Bijna alles kun je hier bestellen.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goed omschreven voor wat voor machines de onderdelen te gebruiken zijn . Goede omschrijving op de site.

Snelle levering van onderdelen!

Onderdelen waren snel geleverd en 100% passend. Tevens netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Helemaal top!

Accuraat en snel

Ik was al blij met het feit dat Partsnl het onderdeel überhaupt had, daarnaast was de afhandeling van de bestelling snel en accuraat

Prima onderdeel, snelle levering

De vervangen koelkastlade past precies ondanks dat de koelkast al 21 jaar oud is en is heel snel geleverd.

Pakket niet geleverd

Ondanks het bericht van post.nl dat het pakket afgeleverd is bij de buren hebben zij echter niets ontvangen en niets afgetekend. Jammer.

Waterreservoir van Nespresso was kapot. bij Nespresso zelf niet leverbaar en bij PartsNL wel. Besteld op 2e Pinksterdag en gewoon dinsdag in huis. Top geregeld

Echt helemaal top!

Snelle levering en juiste onderdeel. Prijs/kwaliteit verhouding top! Fijn dat er ook instructiefilmpjes op de website staan. Iets meer in detail zou nóg fijner zijn, maar het is gelukt :-)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE