Heel Goed

Ik was al een tijdje op zoek naar mijn product, en eindelijk kwam ik bij jullie terecht, ik weet niet hoe ik bij jullie terecht kwam. Misschien bij een Samsung-medewerker.

Prima product, snelle levering

Goede communicatie! Aanrader!

Het bestellen ging heel makkelijk en goed was op tijd binnen en lag keurig klaar alles ging goed. Ik heb alleen 1 opmerking naar de winkel waar ik het opgehaald heb, ik kan om medische reden geen mondkapjes op, na er op aangesproken te zijn (wat terecht is en zijn goed recht is) heb ik uitgelegd dat ik dat niet kan en dat ik om medische redenen dit niet kan, ik werd de winkel uitgezet omdat het voor de andere klanten anders niet duidelijk zou zijn. Kon naar binnen als ik een mondkapjes op zou doen. Heb er een opgedaan maar niet over m’n neus anders kon ik niet mijn onderdeel in ontvangst nemen. Vindt dit een beetje jammer dat ik iets onder de leden heb en zo behandeld wordt. Als die verkoper mijn ziekte overneemt zou ik met liefde een mondkapje goed om doen om zo mijn medemens te beschermen. Dit wilde ik even kwijt. Product is goed en werkt uitstekend. BVD en gegroet

Foutieve advertentie, geen oplossing geboden

Uiteindelijk toch tot een nette oplossing kunnen komen.

Heel goed snelle service.

Snel en correct.

Snelle correcte levering

Meteen de dag na bestelling in huis. Onderdeel correct en reeds gemonteerd. Uitstekend!

Helemaal goed.

Goede info over levertijd indien geen voorraad. Snelle en keurige telefonische reacties bij probleem. perfect.

Alles perfect geregeld

Gewoon goed

Onderdeel was er snel, maar bleek niet de boosdoener te zijn. Daarom teruggestuurd. Binnen enkele dagen aankoopbedrag (incl. Verzendkosten) teruggestort gekregen.

past perfect

zeer vlotte levering

Heel erg goed, snel geleverd.

Sneller geleverd dan verwacht.

Perfect en snel geleverd!

Perfect en snel geleverd!

Volledig aan de verwachtingen voldaan

Als Corona niet de spelbreker was geweest had ik mijn artikel gewoon gekocht in de winkel. Omdat ik niet wist of de winkel toegankelijk was heb ik het artikel via internet aangeschaft maar alsnog afgehaald in de winkel waar ik altijd koop. Ook de winkelier verdient een pluim. Heeft me netjes geholpen ook al heeft hij niets aan me verdient.

Afspraak is afspraak, snel en goed.

Duidelijk site waarop het eenvoudig zoeken is en de hele keten tot het onderdeel aan mij werd overhandigd was duidelijk en volgens afspraak. Kortom snel en goed!

Prima zaken doen.

Het onderdeel snel geleverd, en goed te controleren via het machine nummer. Helemaal top !! Mijn wasdroger draait weer. Gr. Walter

Kwaliteit

Prima onderdelen,snelle service,eerlijke prijs , Super

Makkelijk te vinden onderdeel, snelle levering.

Makkelijk te vinden onderdeel, snelle levering.

Snel en goed!

De bestelde en geleverde onderdelen zijn origineel en dus goed passend. Snel geleverd, prima service!!!

Kwalitatief goed product gekoppeld aan snelle en correcte aflevering

Maandag 11:00 onderdeel besteld, volgende dag 10:00 binnen. Hierdoor magnetron meteen weer in gebruik kunnen nemen!

Boven verwachting

Zeer snel het origineel onderdeel ontvangen

Snelle levering precies wat ik wilde hebben

Snel precies wat ik zocht voor mn afwasser van zanusi

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik had enkele onderdeel nodig voor ene afzuigkap van 15 jaar oud. Voor nog geen €100,- alles weer functionerend en als nieuw

Twee keer besteld. Fijne website, prima levering

Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De levertijd was prima. Netjes verpakt. Ik blijf hier wel onderdelen bestellen.

Snel en direct

Natuurlijk in het weekend de hendel van de wasmachinedeur defect. Geen probleem het juiste artikel te vinden en toch de volgende dag betaalbaar in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE