Alles conform planning en belofte.

Werkt prkma

Duidelijke afspraken

overzichtelijk en snelle levering

goede site, gemakkelijk het onderdeel vinden wat je nodig hebt en super snel geleverd. Ik kom hier zeker vaker terug als ik wat nodig heb.

Snelle duidelijke bestelling en levering! Top

zeer tevreden

zowel nagaan welk onderdeel van wasmachine op web als de levering daarvan duidelijk resp. supersnel.

Niet de juiste afdekglas

Het bestelde afdekglas blijkt toch niet de juiste te zijn. Schroefdraad is anders, waardoor het niet echt goed vastzit.

Geen Reactie op mail

Geen reactie op mail gekregen product terug gestuurd moet zelf het terug sturen betalen en hoop zo snel mogelijk mijn geld terug te krijgen

Prima service en afhandeling

Moest een thermostaat van een oude Solitaire gas-elektro formuis hebben. partsnl.nl heeft het voor me opgespoord. Was binnen een week beschikbaar ! Perfect!!

Super geregeld.

Verkeerd onderdeel besteld. Vrij snel een reactie ontvangen. Onderdeel retour gezonden en ook verzendkosten netjes ontvangen.

snel en correct, aanrader!

onderdeel besteld en de volgende dag geleverd.

Helder,duidelijk,zorgvuldig.

Goed verzorgde site.Snelle reactie en een korte levertijd.Scherp geprijsd.Artikel zorgvuldig verpakt.

Goed en snelle service

Product besteld en zoals beloofd geleverd binnen de aangegeven tijd. Netjes verpakt. Prima geregeld!

Snel en accuraat geleverd

's Avonds besteld, de volgende dag opgehaald. Alles prima geregeld!

Snelle levering. Aan te raden om bij partsNL artikelen aan te schaffen

Prima bedrijf correct

Correct

Snel geleverd, juiste producten. Dus goed kunnen checken voor bestelling of deze de juiste zijn.

Prima en snel geleverd

Precies wat ik zocht

Ons vriesvskklepje was kapot, gelukkig had PartsNL de juiste. Uit de doos meteen de vriezer in. Paste precies. Ik ben er blij mee.

Duidelijke site en supersnel geleverd.

Snel en door de check goed

Besteld en door de controle met het serienummer ook gegarandeerd de juiste voor ons model.

professioneel

ze doen wat ze beloven

Eenvoudig het benodigde onderdeel gevonden.

M.b.v. het type/model nummer van mijn koelkast heb ik eenvoudig en snel het benodigde onderdeel kunnen vinden op de site en kunnen bestellen voor een nette prijs.

Duidelijke site, snelle levering

Snel antwoord op vraag via email

Binnen 1 uur antwoord op mijn vraag en binnen 24 uur de parts geleverd

PRIMA SNELLE LEVERING JUISTE PRODUCT

Was even zoeken naar het juiste product maar deze voldoet wel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE