kan niet beter

Enige partij die het mogelijk maakt om te vinden wat je zoekt. Na bestelling binnen 12 uur geleverd en vaatwasser weer prima te gebruiken. Top "party"

Gewoon zoals het hoort

Goede website en uitleg.Correcte communicatie. O ja, en niet duur!

Altijd vriendelijke en deskundige service

Snelle afhandeling

Waar ik naar op zoek was, was nergens meer te koop, maar wel bij Parts.nl

Duidelijke website. En snelle levering. Ondanks de corona.

Super service

Na eerst een foutief artikel te hebben gekocht als gevolg van een fout op de website, is met behulp van de dame van de klantenservice het juiste artikel besteld. Retourneren van het foutieve artikel was geen probleem en ook de verzendkosten werden vergoed. Zeer snelle verzending en vergoeding. Gewoon super service!

Helemaal goed

Alles goed van bestellen tot leveren.

Geldwolven

Ik moet bijna €10, betalen voor de retour zending. Krijg ik die terug?

Prima ervaring met recente levering

Onlangs een nieuwe handgreep voor onze vriezer gekocht bij Partsnl, omdat de vorige aankoop (ook van Partsnl) het na een half jaar al had begeven. Dit gemeld aan Partsnl en zij hebben het aankoopbedrag op basis van mijn foto's per omgaande geretourneerd. De nieuwe handgreep is inmiddels gemonteerd. Duim omhoog!!!

Fijne webwinkel

De website is gemakkelijk om producten in te zoeken, te bestellen. Alleen vind ik de levertijd lang (2-5dagen)

Goed product en snelle levering

Bezorging duurde te lang

Op de website staat voor 22.00u besteld volgende dag bezorgd, dat kwam dus bij niet uit. Parts.nl heeft mijn bestelling wel op tijd verstuurd, maar het bedrijf waar hun mee samenwerken DHL was de kink in de kabel. Ik vindt wel dat je je verantwoordelijkheid moet nemen en niet zomaar tegen je klant kunt zeggen ja maar wij hebben het bestelde op tijd verstuurd. Als je op de website adverteert met voor 22.00u besteld en volgende dag bezorgd moet je dat ook kunnen waar maken, anders een betrouwbare bezorger nemen.

Prima service en snelle levering !

Prima service en snelle levering !

Snel en goed

Bestelling prima en snel afgehandeld en bezorgd.

Uitstekend !

Type apparaat invullen en je krijgt onmiddellijk te zien welke onderdelen daarbij horen en wat er besteld kan worden. Heel goed dat dit zo gaat. Bestellen gaat simpel en levering meestal de volgende dag. Fantastisch, dit bedrijf weet hoe het moet !

Matig

Ik heb over mijn ervaring het volgende bericht aan Ikea gestuurd: Ik heb nog een opmerking over het nieuwe koelkastdeurtje. Ik heb het besteld en, hoewel ik nogal schrok van de prijs, betaald (57,99 + verzendkosten 4,99 euro) en thuis gestuurd gekregen. Het bleek (ondanks dat ik merk en serienummer had bijgevoegd) de verkeerde maat te hebben, dus heb ik het teruggestuurd (kosten 7,25 euro). Ik heb na uitgebreid overleg met PartsNL (o.a. met toezending van een door mij gefotografeerd typeplaatje) een offerte voor een ander deurtje gekregen: prijs nu 87,99 euro plus waarschijnlijk opnieuw 4,99 euro. De opgegeven maat daarvan is, heb ik nagemeten, opnieuw anders dan de benodigde. Ik weet niet wat er gebeurt als ik uiteindelijk het goede deurtje toegezonden krijg: weer 20 euro duurder? Wie zal het zeggen. Het zal mij, hoe het ook zij, alles bij elkaar tegen de 100 euro gaan kosten. Ik heb maar eens opgezocht wat een geheel nieuwe Huttra koelkast kost: dat is 399 euro. Vergelijkenderwijs zou een nieuwe motorkap, schuifdak of achterklep van een middenklasauto van 20000 euro 5000 euro kosten. Ik acht zo’n prijs, evenals trouwens de lagere oorspronkelijke prijs, disproportioneel. Ik heb gisteren in arren moede een roestvrij stalen schuifslotje van 4,99 euro gekocht (zoals ik ook heb gedaan toen de sluiting van mijn vorige Huttra defect raakte: misschien is dat toch wel een aandachtspuntje) en gemonteerd. Dat verdient geen schoonheidsprijs, maar is buitengewoon solide. Ik hoor graag wat Ikea hiervan vindt. Peter Janssen

Super tevreden

Alles goed en snel geleverd

Alles goed en snel geleverd

Super goed en snel

Snel opzoeken en makkelijke site geen moeilijke vragen enz.

Niet goed passende thermostaat

Ondanks dat ik voor mijn koelkast met gedetailleerd type- en serienummer een thermostaat besteld heb paste deze niet goed. De capillair buis was zeker 20 cm te lang. Deze info staat helaas ook niet in de product omschrijving. Na een hoop gepruts is het uiteindelijk gelukt. Mijn advies aan part.nl zet voor thermostaten ook capillair lengte en diameter in de omschrijving. De levering was wel heel netjes en snel.

Vlotte service

Had bestelling heel snel binnen en machine werkt top nu . Dank jullir

prima onderdeel

netjes op tijd geleverd en prima kwaliteit

Supersnelle service

Onderdeel was makkelijk te vinden op de website (ben niet heel technisch) en nog belangrijker zondagmiddag besteld en maandag al in huis, top!

Supergoed, goedkoop en snel bezorgd

Deze winkel heeft het bwgrepen: zeer goede zoekfunctie om zeker te weten dat ik bij het juiste onderdeel van mijn koelkast uit kwam. Wat fijn om niet nog te hoeven bellen! Daarnaast de laagste prijs, goede berichtgeving over de bezorging èn snelle bezorging. Ik ben echt super tevreden! Deze winkel snelt de concurrenten ver voorbij, top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE