geen problemen

geen problemen

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site

Veel onderdelen met juiste informatie. Meteen duidelijkheid of onderdeel bij product hoort. Snelle levering

Fijne webleverancier

Snelle levering conform afspraak, tevens chat contact werkt perfect.

Handige winkel met veel keus in onderdelen

Goed assortiment, moest klein onderdeel hebben voor trimmer. Verzending naar winkel, kost dagje meer maar scheelde behoorlijk in de verzendkosten voor een goedkoop artikel. Afhalen is snel en eenvoudig. Zeker een aanrader

Snel

Onderdeel was makkelijk te vinden op de site en werd de volgende dag al geleverd!

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd

Ik had aangegeven geen uitnodiging om een review te geven aangeklikt, toch gekregen, waarom is dit.. Geef deze optie dan niet op de bestelling.. Totale onzin dus..

5 mails per bestelling is te veel verder alles goed

5 mails per bestelling is te veel verder alles goed

Uitstekende service bij zoektocht naar onderdeel

Voor een oudere koelkast had ik een onderdeel nodig. Parts heeft uitstekend geholpen bij het vinden.

as expected

good price, fast service, good product quality

opgelost in de winkel expert Stadskanaal

Op de web side stond dat ik te maken had met het orginele onderdeel, een lampje voor de combimagnetron van het merk Silver Crest, bij het afhalen heb ik het oude lampje meegenomen, het schroefdraad van fitting was anders zodat het niet paste, gelukkig is het opgelost in de winkel van het filiaal in Stadskanaal en is mij een ander lampje meegegeven. die wel zou passen alleen was deze in 15 watt en het oude lampje was 20 watt.

erg goed

besteld en binnen 2 dagen geleverd.

Goed en fijn geholpen

Vlotte en deskundige hulp voor het uitzoeken van het type koolfilter dat ik moest hebben voor de afzuigkap En een snelle levering

goede en snelle service. artikelen in een keer geleverd

goede en snelle service prettige website

Snel en goed. Betrouwbaar.

Snelle en zorgzame verzending.

Mijn bestelling was snel en afdoend afgehandeld. De wil tot bestellen ontstond om plm 16:00 ‘s middags en de volgende dag om 12:00 was e.e.a. klaar. Enige commentaar dat ik zou kunnen hebben is de prijsstelling. Een glasplaatje, een stripje en een plastic deksel voor €85,00 is fors.

Snel, goed verpakt en voordelig

Was echt vandaag besteld, morgen in huis. Heel prettig

Goed website, snelle levering

Goed website, snelle levering

Eenvoudig, snel, correct en geheel conform afspraak geleverd

Betrof een kleine bestelling, maar is/werd prima afgehandeld. Binnen 24 uur geleverd, tegen marktconforme prijs. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.

snel geregeld

Artikelen besteld en betaald. Moeiteloos geregeld. Goed service.

Accuraat en snel

Duidelijke website. Levering is accuraat, goed verpakt en heel snel.

In orde en snel geleverd

De bestelde goederen in prima staat ontvangen. Ook heel snel geleverd Bedankt!

Zoals al meerdere keren wederom uitstekend.

Meerdere keren gebruik gemaakt van de service van Parts en wederom was alles zoals beloofd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE