Vaatwaaserwieltjes simpel besteld, volgende dag in huis

De website was duidelijk en goed te doorzoeken op apparaattype en merk. 's Avonds besteld en de volgende dag geleverd.

Snelle service!

In de avond besteld en de volgende dag binnen heel fijn als je een wasmachine onderdeel nodig hebt.

Goed product

Het product past perfect de levering was super snel alle onderdelen kan je hier vinden goed bedrijf ik beveel deze site zeker aan ik ga hier vaker bestellen bedankt parts nl

Kon beter

De bestelling betrof 3 afdichtringetjes, die per post verzonden hadden kunnen worden. Wij konden ze ophalen in Heerenveen, 25 km. rijden. Volgens jullie website zou de winkel open zijn op Hemelvaartsdag, niet dus De volgende dag weer naar Heerenveen, al met al hebben we 100 km moeten rijden voor die onnozele ringetjes. Wat een verspilling!

Snel geleverd, product prima.

Heel snel geleverd, prima product en goede prijs.

Snelle levering, juiste product. Alles correct geleverd

Vlak voor half 10 in de avond besteld en dag erop de bestelling ontvangen, precies zoals beloofd. Top!

Net zoals het hoort

Klopt precies zoals jullie het omschrijven besteld en inderdaad op tijd geleverd ben zeer tevreden

Vandaag besteld morgen geleverd zo wordt het beloofd op de webwinkel, en inderdaad de dag nadien kregen wij onze bestelling degelijk verpakt aan huis geleverd in België. Zeer tevreden en zeker een aanrader

Juiste product snel geleverd

Een onderdeel voor je koelkast vinden is lastig dus ik was blij dat het model te controleren is op jullie website. Zo wist ik zeker dat het zou passen. Vervolgens netjes en snel geleverd. Perfect!

Altijd snelle afwerking

Snelle en correcte levering

Deurgreep van een AEG wasdroger besteld volgende dag in huis.

Helemaal top

Wasmachine opengemaakt. Schokdempers eruit gehaald. Nieuwe besteld bij PartsNL volgende dag de nieuwe erin gezet. Iedereen blij!

Goed geregeld

Besteld en snel binnen

Artikel de volgende dag keurig verpakt in huis.

Duidelijke webwinkel en keurige en snelle levering. Kom hier zeker terug.

Dinsdag besteld en woensdag in huis

Prima, komt belofte na.

Uitstekende kwaliteit

Snel en goed

Goed bedrijf en goede service

Ruime sortering en goede website en snelle service.

Snel

Duidelijke informatie en snelle levering.

Precies wat ik nodig had

Artikelen geleverd zoals verwacht

Alle artikelen waarom goed geleverd en snel bezorgd, voor een acceptabele prijs. Verzendkosten lijken wat aan de hoge kant. Maar doet wat het belooft, niets meer niets minder!

Zoals verwacht

Prima, goede onderdeel, op de plek waar ik 'm verwacht. Netjes op tijd.

Duur

Je moet eerst verzendkosten betalen. Daarna moet je het terugsturen. Geen antwoordnummer, zelf naar de Dhl site. Barcode printen, weer verzendkosten betalen en weer naar het servicepunt. Te veel gedoe.

Opgelicht

Ik heb een onderdeel besteld voor mijn stofzuiger aangevraagd. Krijg ik het toegestuurd en is het verkeerde. Moet ik als eerste porto kosten betalen en om terug te sturen weer portokosten te betalen. Dat kleine onderdeel heeft nu 25,00 euro gekost. Belachelijk ik voel me opgelicht.

De bestelling op tijd bezorgd, goed verpakt. De bestellings site goede duidelijke foto's, de bestelling was ook duidelijk voor 70 + mensen, top. Onze samsung wasmachine doet het als vanouds.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE