Service en Kwaliteit OK

Service en kwaliteit OK

Snele levering

Product is echt snel geleverd. Op zaterdagmiddag besteld, maandag ontvangen. Prijs was ook zeer concurrerend. Dus echt tevreden.

Snel en correct!

Correcte levering

Bij deze firma besteld om dat ze duidelijk aangaven dat de bestelde riem geschikt was voor het specifieke type wasdroger die ik had staan. Heel fijn.

Duidelijke site

Artikel goed te vinden , de volgende dag in huis .

Fijne snelle service.

De deksel van de slowjuicer was kapot, en daardoor kon ik geen celeryjuice drinken... gelukkig was het alleen voor de zondag en maandag, want dinsdag had ik de deksel al in huis.

netjes

Komt netjes afspraken na en de levering is top

supersnelle levering

vandaag besteld morgen al gebruiken. het item kwam sneller als aangegeven.

Op tijd en correct

Na het opzoeken van het juiste parts nummer en betaling, direct een bevestiging en rekening, volgende dag in huis!!!

wisselend, zie onder

Aflevering perfect. Bestelling minder goed nadat “controleren” werdt gedrukt steeds terug naar naam, adres enz. Wat frustrerend.

duidelijke omschrijving en goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering en zeer correcte afhandeling

ongelofelijk, onverwacht, betrokken en proffessioneel.

het vervangen van een aandrijfriem voor onze droger leek op een totale catastrofe uit te lopen totdat Jelle zich ermee ging bemoeien. Hij nam zelfs de moeite me even te bellen en me even wat montage tips te geven die bij de fabrikant op de website ontbreken. Inmiddels staat de droger weer te draaien dat het een lust is. Bedankt. in een woord geweldig.

De sluiting van mijn wasmachinedeurtje was defect. Het merk en nr doorgemaild en ik kreeg direct de link toegestuurd voor de te vervangen onderdelen. 1 onderdeel was niet defect, dus dit weer terug gestuurd en het geld weer terug ontvangen. Super snelle service.

Duidelijke site. Aantallen per verpakking duidelijk aangegeven..vriendelijke winkel om het af te hal

Duidelijk site voor de benodigde onderdelen.

Zelfs bij kleine bestellingen goed voor elkaar

Netjes verpakt en de volgende dag in huis. Ook al ging het maar om één onderdeel.

Super snel & niet duur

De order werd zondag nog verzonden en de volgende dag geleverd. Een super service en niet duur. Een aanrader dus!

Snel en goed

Zondag snel een onderdeel nodig, bestellen en een dag later om 9.30 uur bezorging.

Zeer snelle bezorging

Duidelijke aangeving wat betreft materialen en onderdelen

Positief!

Er was een sierstrip afgebroken van mijn koelkastplankje (merk Beko), op de website van PartsNL deze sierstrip gevonden aan de hand van het modelnummer van de koelkast. Ik kon zelf mijn bezorgmoment kiezen, hier was ik erg blij mee. De sierstrip past perfect en het plankje is weer in gebruik!

Helemaal top

Voor mijn hogedrukspuit lans en mondstuk kunnen vinden voor het juiste type.

Snelle levering van originele onderdelen!

Het gewenste onderdeel is eenvoudig te vinden aan de hand van het type apparaat, merk en type- / serienummer. Hierdoor is het risico om een verkeerd onderdeel te bestellen nihil.

Mijn pakje is keurig geleverd!

Ik had een onderdeel besteld voor mijn koffiezetapparaat, het zou even duren voordat het geleverd kon worden is mij keurig verteld. Pakje is ondertussen afgeleverd en ik ben heel tevreden!

Alles naar wens

Nieuwe stofzuiger zuigmond besteld voor mijn AEG stofzuiger. Er is ruime keuze in al dan niet originele onderdelen. Levering ging snel en vlekkeloos.

Snel geleverd en conform afspraak

Zeer vlotte levering, zeer tevreden

Snelle levering van het juiste product.

In mijn zoektocht naar nieuwe wieltjes voor de onderkorf van de vaatwasser, stuitte ik op partsNL. Hier kreeg ik een duidelijk plaatje te zien van het product waardoor ik de juiste keuze kon maken van welk type wieltje ik nodig had. Daarnaast was de prijs erg vriendelijk en het product was zeer snel in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE