Fijn om ook onderdelen van een oude gasplaat te kunnen vinden!

Fijn om ook onderdelen van een oude gasplaat te kunnen vinden! Ik wilde alleen de knoppen vervangen, en dacht niet dat ik die los zou kunnen vinden; dus wel via partsNL

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Duidelijke website, prima prijs en snelle levering

Ik kon duidelijk vinden wat ik nodig had, artikelen waren op voorraad en supersnel in huis.

De juiste

Dit is geloof ik de enige website die de originele bakplaat nog verkoopt van onze oven! Hij heeft een beetje afwijkende maten, dus een andere ovenplaat kom niet, tenzij ik een verstelbare nam. Heel fijn! Tip: De oude is kapot gegaan door azijn - hou dat ervan weg, dus.

Top Sevice

Ik heb goeie ervaringen met Parts NL ze geven een hele goeie service

Prima, meer valt er niet over te zeggen

De ene dag besteld; de andere dag geleverd.

Het bestelde is goed

De bestelde deksel is deksel snel geleverd. Past precies en het voldoet aan mij. Verwachtingen.

Klantgericht

De website is duidelijk. Met een type check weet je precies of het in je koelkast of vriezer past. Wanneer nodig is er snel contact gemaakt

Produkten retourneren, word snel afgehandeld.

Precies wat nodig is, snelle levering!

Uitstekende service, snelle levering, kan ik aanbevelen!

Voor herhaling vatbaar

Snelle en perfecte bezorging

Duidelijk en snel

Artikel is makkelijk te vinden op de site, levering verliep vlot en het mailverkeer over het verloop van de bestelling is zeer prettig

snelle en goede levering

snelle en goede levering

super

snel geleverdt top

Voor minder dan € 20,00 weer een heerlijk kopje koffie!

Onze Krups koffiemachine begon inwendig te lekken na ruim 14500 kopjes koffie gezet te hebben. De ringen op de zuiger hadden hun beste tijd gehad, en dag mag natuurlijk na zoveel kopjes. Omdat we erg tevreden zijn over het apparaat besloot ik om hem niet af te schrijven maar te repareren, en een nieuw apparaat kost toch al snel € 300,00. Een gokje van € 18.48 was het waard. Bij PartsNL hebben we op zaterdagavond een nieuwe drukcilinder besteld. Deze werd op zondag al verzonden en zou op maandag geleverd worden. Helaas ging er bij de transporteur iets niet helemaal goed waardoor het onderdeel op dinsdag kwam. Gelukkig hadden we een reserve koffiezetapparaat. Dinsdag in het begin van de avond heb ik direct het nieuwe onderdeel gemonteerd. Daarna konden we weer genieten van ons apparaat en de heerlijke koffie die er rijkelijk uit stroomt. Wij zijn er erg blij mee.

Prima alles zeer vlot geleverd ondanks bestelling net voor het weekend. Top!!

Zie boven

Heel snelle levering!

Snelle bezorging!!

Supersnel

Ik bestelde op zondagmiddag en maandagochtend arriveerde het pakje al. Zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt!

Supersnelle levering

Nieuwe glasplaat voor in magnetron . Zaterdag avond laat besteld, maandag al geleverd. Makkelijk te vinden om te bestellen via het serienummer .

Zeer snelle levering

Top levering

Blij

Helemaal blij met de snelle levering van een onderdeel voor de wasmachine. De wasmachine is gemaakt en nu maar wassen

Gemakkelijk en snel onderdelen bestellen. De volgende dag al in huis

Ik had onderdelen nodig voor ons Delonghi espressoapparaat. Het opzoeken en bestellen was eenvoudig. Op zondag voor 22.00 uur besteld en maandag middag al bezorgd. Top!

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit spullen

De producten werden snel volgens afspraak geleverd, zeer tevreden mee. Was voor mij de tweede keer dat ik er besteld heb.

Prima, snelle en duidelijke communicatie en verzending

Prettig, fijn gevoel geen moment gehad dat ik verwachtte dat mijn onderdeel niet zou komen of later kwam. Afspraak en belofte nagekomen dus top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE