Prima geregeld

Pakket netjes verpakt, kwam op de juiste dag aan

ok

correct-op tijd geleverd.

Niets op aan te merken

Levering van de onderdelen zoals de planning aangaf.

Goede beschrijving van de producten

Goed beschrijving van de producten En net jes op tijd geleverd

PartsNL is een webwinkel met een correcte en snelle service wat zorg voor vertrouwen

Onlangs had ik dringend een onderdeel nodig van een Krups automatische koffiemachine. Na een tijdje zoeken en vergelijken, kwam ik op de webwinkel PartsNL uit. In deze webwinkel vond ik het inderdeel dat ik nodig had aan een eerlijke prijs. Ik bestelde het onderdeel vrijdag avond en tot mij grote verbazing werd het zaterdagvoormiddag reeds in België geleverd. Dit noem ik nu service en dienstverlening. Diezelfde dag in de namiddag heb ik meteen het onderdeel vervangen en kon ik terug genieten van een heerlijke tas koffie. Nu ik het zo even nalees, lijkt het wel een reclamespot maar het wel de werkelijkheid. Deze mensen zijn te vertrouwen en besparen me een uitgebreide zoektocht online. Dikke merci Alain

Prima. Geleverd zoals besteld.

Snelle levering en het juiste product.

Goede website, alles snel te vinden. Ook de onderdelen waarvan er werd gezegd, dat vind je niet meer. Plus volgende dag in huis.

Wat ik besteld heb is netjes en snel geleverd

Prima, snelle levering.

Duidelijke website

Prima geregeld

Goede prijs, product zoals beloofd, snelle levering

Geen klachten

Ik bestelde en wat ik bestelde werd een dag later bezorgd. Allen verbaasde ik me over de buitengaats verpakking. Zonde van het karton.

Fijne winkel

Mijn bestelling is dezelfde dag nog verstuurd. Het pakketje kwam de volgende dag netjes aan. Goed verpakt en snelle levering

Onderdeel van koelkast besteld in de middag en de volgende dag al geleverd. Keurig verpakt. Prima service. Weet waar ik een volgende keer moet zijn !!

supergarantie

Onlangs had ik 2 knopjes besteld en geleverd gekregen voor de vonkontsteker van mijn gastoestel. Die gingen te snel kapot, na overleg super snel 2 nieuwe ontvangen

super

fast delivery; right description

Deskundige en snelle service

Vriendelijk en deskundig geholpen. Snelle levering.

Zeer snel geleverd goed product lage prijs

Zeer snel geleverd goed product lage prijs

Ik heb nieuwe branderdeksels voor mijn gasfornuis besteld. Werd direct op de hoogte gehouden van de voortgang, keurig nota per e-mail ontvangen, bestelling werd de volgende dag al geleverd. Perfect geregeld allemaal!

goede service

het duurde wel een tijdje (een dag of zeven) alvorens het onderdeel dat ik bestelde beschikbaar was, maar vanaf dan ging de afhandeling zonder problemen. het pakje werd netjes in mijn brievenbus gestoken.

Prima en snelle service

zonder commentaar

Super snelle levering

Duidelijke site, goede omschrijving van de artikelen en voor welke apparaten het artikel geschikt is. Ik heb al meerdere keren besteld. Gewoon goed geregeld.

Duidelijke site, veel info!

Erg fijn dat je uitgebreid kunt checken of een onderdeel op jouw apparaat past! Dat scheelt tijd, werk, ergernis, en kosten voor iedereen.

Prima dienstverlening !

Wij vonden snel en eenvoudig het juiste vervangstuk voor de diepvrieskist, werden goed op de hoogte gehouden van de levering en kregen het snel thuis geleverd. Foutloos parcours

Prima snelle levering via winkel

Rappe levering is duidelijk omschreven op site. Afhalen shop is ook prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE