Prima ervaring

Makkelijke te vinden Snelle bezorging

Juiste product en snel geleverd

Zeer gemakkelijk om in de catalogus je product te vinden en ´t wordt op de snelste manier thuisbezorgd, neem er dan de gunstige prijs bij en je kan niet anders dan aanbevelen ...

Helemaal goed

Bij PartsNL terecht gekomen omdat de eigen site van DeLonghi niet alles kon leveren wat ik wilde bestellen en duurder was. Bestellen bij PartsNL ging makkelijk, de bestelde goederen waren goed verpakt en en de bezorging was snel en volgens afspraak. Perfecte service dus.

Duidelijke site, original product, volgende dag in huis

Titel zegt alles eigenlijk, niets te klagen. Voor echte klussers die apparaten open schroeven is het aanbod erg beperkt.

prima keus en snelle levering

uitgebreide website en een snelle verzending van de Mechanische klep voor mijn Delonghi Dinamica espressomachine , jammer dat DHL daar niet aan meegewerkt heeft en daarom duurde dat 2 dagen.

Perfect en snel

Goede website en zeer snel in levering

Duidelijke site en producten zijn makkelijk te vinden. Communicatie over bestelling is snel en duidelijk. Bestelling zoals beloofd volgende dag bezorgd. Kortom geen klachten!

Snel verstuurd

Heel snel verstuurd en nette prijs, Alleen product info over geschiktheid is niet up to date. Mijn part zou volgens de site niet passen op mijn apparaat, maar was wel de juiste

Zeer correct

Zeer snelle correcte levering.

Eenvoudig te bestellen en perfect verpakt en de volgende dag al in huis.

Product snel geleverd

Ophalen bij een ophaalpunt was niet mogelijk als optie op de site

accuraat handelen

Gebeld met medewerker i.v.m bestelling die vertraagd was. Uiterst correct afgehandeld.

Servicegericht

Wijziging van bestelling kon eenvoudig worden geeffectueerd, na een kort telefonisch overleg.

Gewoon goed

Veel onderdelen makkelijk te vinden, en de levering snel verstuurd.

Snel en vakkundig geholpen.

Het onderdeel dat ik nodig had, is moeilijk te vinden. Als je geen goede informatie doorgeeft krijg je niet waarom je vraagt. Ik heb een foto gestuurd waar op het model en serienr. van de afzuigkap op staan. Dit aan partsNL gestuurd. Binnen een paar uur kreeg het antwoord en de link waarmee ik het vensterglaasje kon bestellen. Dank PartsNL voor je uitstekende service de snelle en zorgvuldige verzending. René

Belofte waargemaakt

Bestelling op afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke hulp bij het afhalen.

good

2 artikelen besteld. De volgende dag geleverd. Alles in orde.

Hadden precies waar ik naar op zoek was. Goede prijs en snelle service. Tot een volgende keer!

Top.

Super snel geleverd.

Uitstekende producten en nette prijs

Goede producten voor een nette prijs van Europese fabrikant.

Scherpe prijs, supersnelle service.

Scherpe prijs, supersnelle service.

snel geleverd

goede kwaliteit onderdelen en rap geleverd

Super snelle levering!

Top product en snelle levering

Zeer snelle levering prima

Artikel snel afgeleverd.Super

Het precieze onderdeel

Ik kon precies het onderdeel voor mij vaatwasser vinden. Heel tevreden met de snelle levering. En het juiste onderdeel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE