We hebben voor eerst besteld. Bestelling was snel binnen. En netjes verpakt. Geen beschadiging. Niks Helemaal top.

Duidelijk en snel

Overzichtelijke website en snelle levering

Betrouwbaar

Snel en betaalbaar, en betrouwbaar qua levertijd.

Makkelijke website, bestellen gaat simpel goede beschrijving van het product. Snelle levering en goed verzorgd.

Onderdeel snel kunnen vinden en geleverd

Aan de hand van het onderdeelnummer het onderdeel snel gevonden, besteld en geleverd. Was stevig verpakt.

Professioneel

Hittepomp van onze vaatwasser was kapot. Een nieuwe besteld bij parts.nl. Veel keus bij deze winkel. De pomp die we nodig hadden was snel gevonden. Snel en goed geleverd. De vaatwasser doet het weer perfect. Professionele winkel.

Gemakkelijk vlot

Helemaal prima. Goede levering juiste artikel goede prijs

Vlotte afhandeling

Snel en goed afgeleverd

Afhankelijk natuurlijk of een onderdeel op voorraad is maar in mijn geval in de middag besteld en de volgende dag al binnen. Produkt netjes verpakt duidelijk handleiding erbij. Top

Voordeel het af te kunnen halen bij een winkel van Ports.nl

Bezorgkosten niet normaal!

Ik had hier een Micaplaatje besteld voor de magnetron, het is een brievenbus pakketje maar ik heb 5.99 betaald aan verzendkosten, nu blijkt het plaatje niet te passen dus stuur ik hem terug en wat schetst mijn verbazing? Wederom moet ik verzendkosten betalen voor mijn retour, ik geef deze 3 omdat de communicatie wel goed was maar ik bestel hier nooit meer iets, het plaatje koste 14.50 en de verzendkosten bijna evenveel!!! Echt niet normaal dit.

Prima prijs en snelle service

Prima prijs en snelle service

heel snel en netjes afgeleverd

super

Goede service en raadgeving en supersnelle levering

Was op zoek naar een nieuwe slang voor onze oudere hogedrukreiniger. Via mail goede raad gekregen en nog geen 24 uur later geleverd. prima!!

Moeilijke lampjes toch gevonden.

Lang zoeken naar oude lampjes en bij PartNL toch gevonden , even moeten wachten . Toch keurig netjes naar mij verstuurd . Dank jullie wel.

Duidelijke en goed

Onderdeel voor mijn circulo besteld. Het eerste onderdeel wat ik kreeg vertoonde hetzelfde defect als het te vervangen onderdeel. Na een telefoontje werd er direct een nieuw onderdeel opgestuurd. Goede service.

Duidelijk en snel

Kan niet anders zeggen ze maken waar wat ze zeggen. Top.

Snel en nette verzorging

Nettjes en snel verzonden. Dat het artikel niet past is denk aan mij. Maar het staat wel op de site dat het moet passen.

Alles goed geregeld

Ik werd goed geïnformeerd wanneer de bestelling bezorgd zou worden ik ben er tevreden over.

Super tevreden

Gevonden wat ik zocht duidelijk omschrijving voldoet aan verwachting snelle verzending.

Scharnieren voor de koelkast zijn snel geleverd

Na twee dagen had ik de scharnierset voor de koelkast. Onderdelen waren makkelijk te vinden online. Set werd keurig afgeleverd bij via de winkel en het was gemakkelijk te vervangen. Volgende keer ga ik weer eerst bij PARTS.NL kijken

Specialisten met top service!

Ik had een onderdeel nodig voor een hele oude moulinex machine. Heb hen een foto gezonden en ze hebben het juiste onderdeel geleverd. Ben er echt erg blij mee want nu kan mijn apparaat weer even mee.

Duidelijke website, vlotte afhandeling, mails zijn prima. Zeer snelle aflevering van het juiste artikel. Een aanrader!

Snelle en goede service

Snel, goed verzorgd ingepakt en geleverd.

Onvoldoende communicatie over bezorgtijd in winkel

Winkel was ook niet geopend volgens eigen winkeltijden. Bovendien hing er een briefje dat dat hij alleen maar een "doorgeef luik" was voor online bestellingen. Kreeg niet de indruk dat hij daar achterstond.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE