Onvoldoende communicatie over bezorgtijd in winkel

Winkel was ook niet geopend volgens eigen winkeltijden. Bovendien hing er een briefje dat dat hij alleen maar een "doorgeef luik" was voor online bestellingen. Kreeg niet de indruk dat hij daar achterstond.

Van het kastje naar de muur

Mijn bestelling is op maandag verzonden naar het filiaal in Goirle maar kreeg geen bericht dat ik de bestelling kon ophalen. Op woensdag gebeld en werd er door Goirle aangegeven morgen. Op vrijdag nog geen bericht en maar weer bellen naar Goirle. Deze gaven aan dat zij niets konden doen dus moest ik maar bellen met PartsNl. Dit gedaan en de medewerkster was zeer agressief en na wat woorden wisseling zou ze het uitzoeken. Niet gehoord tot dat ik een mail kreeg dat het weer opgestuurd was en een dag later een mail uit Goirle dat ik het kon afhalen. Ik ben blij dat ik mijn artikelen uiteindelijk gekregen heb maar ben niet te spreken op de wijze waarop, zal dan ook bestelling meer plaatsen bij PartsNl

Bestelde product is in orde en netjes op tijd

Het bestelde product heeft de omvang van een A5 papier met een dikte van ca 1 cm. Past dus prima door de brievenbus. Eer wordt een pakket afgeleverd in een doos die vele malen groter is. Resultaat, papierverspilling, lege holtes opgevuld met alweer overbodig plastic. Doos moet apart afgeleverd worden en zou zo met de post bezorgd kunnen worden. Dus uit milieuoverwegingen zal ik nooit meer iets op deze manier bestellen.

Slecht

Ik had een afspraak om het artikel op te halen op 27april en ja dat is op Koningsdag. Maar we hadden onder aan de mail gekeken naar de openingsdagen en bleek dat het op zou zijn. Wij komen zelf uit Sittard en moesten toevallig in Beverwijk zijn dus daar een afspraak gemaakt. Komen we aan blijkt alles gesloten te zijn. We zijn zeer teleurgesteld gesteld in deze parts.nl

perfecte service

Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig

snelle en goede levering

snelle en goede levering echter een minpunt 1 chaufeur zonder hulp die een wasdroger naar boven moet brengen ???? Wel alle lof voor deze chaufeur deed uitermaten zijn best

Snel ,goed en duidelijk.

Eerste keer en gelijk goed.

Snelle levering, netjes afgewerkt.

Ik heb een koolstoffilter besteld, deze kwam zeer snel binnen. Enig kritisch puntje misschien? Ik heb 1 filter besteld, maar deze zat verpakt in een doos waar er wel 20 in kunnen.

super

great fast en good friendly service thanks to parts.nl

prima advies via chat. Snel geleverd.

Een onderdeel dat hier in de buurt nergens te verkrijgen is kon ik via een foto via de shat snel bestellen

Geweldig keurig op tijd geleverd

Het product is conform het beloofde keurig op tijd en zonder problemen geleverd

Goede kwaliteit en nette afhandeling.

Bestelde artikel naar wens en van goede kwaliteit helemaal naar wens.

Precies wat ik zocht op voorraad.

En de volgende dag in huis.

Goed verpakt snelle levering

Snel besteld en snel gekregen. Duidelijke website en snel verzonden.

goede informatie van artikel en goed contact via email.

Snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk gevonden en besteld, vervolgens snel geleverd

Onderdeel voor mijn Bosch droger gevonden op de site, besteld en vervolgens de volgende dag al geleverd. Prima service voor een goede prijs.

Precies zoals verwacht.

Aan verwachting voldaan.

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd

Besteld en volgende dag geleverd

Goede en snelle service

Ik Ocht koolborstels voor mijn AEG wasmacine maar kon ze nergens vinden. Via de chat met een medewerker waar ze snel gevonden en 2 dagen later waren ze binnen.

Ik had een sluit element voor een vaatwasser besteld. Toen ik de handleiding voor het vervangen zag dacht ik " dat gaat mij nooit lukken ". Bestelling terug gestuurd en binnen 3 dagen ( !!! ) betaald bedrag al weer op mijn rekening terug gestort door Parts. Waar maak je dat nog mee ?

Ik heb ervoor gekozen om mijn bestelling in Amsterdam op te halen! Scheelt weer verzendkosten en ik moest toch in de buurt zijn. Goed geregeld daar en vriendelijke mensen.

Originele glazen bestellen vandaag en morgen in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE