Supersnelle levering

Goed product, goede prijs en supersnel in huis!

Precies wat ik zocht

Prima product

Op website goed terug te vinden en snelle verzending.

net niet super

Ik heb en nieuwe slang voor de stoomreiniger besteld. Jammer dat hier niet de slangklem bij wordt geleverd. De oude slangklem is bij demontage niet meer te gebruiken dus je moet een nieuwe speciale slangklem 6mm. Nu heb ik deze toevalig echter bijna niemand heeft deze standaard in huis . Deze zou uit veiligheidsoverweging standaard bij de slang moeten worden bijgeleverd met een gebruiksaanwijzing. Bij niet goed monteren spuit de stoom overal uit en dit is niet veilig. M.Vr.Gr.

Vrijdag zou ik mijn onderdeel ontvangen, ging iets fout met het adres, las bij bezorgdiensten dat het pakketje terug ging naar afzender, een korte mail gestuurd diezelfde vrijdag hebben ze het onderdeel opnieuw verzonden en zaterdag had ik het in de ochtend al thuis bezorgd super snel.

goede web side duidelijk en overzichtelijk goed te filteren

Goede web side duidelijk overzichtelijk goed te filteren

goed en snel

kwaliteit

Snelle levering, wel prijzige onderdelen

Prima en snel geleverd. Wel prijzige kleine onderdelen.

Verkeerde bestelling.

Ik had een verkeerde bestelling gedaan en betaald en 10 minuten daarna geannuleerd. De betaling is in een korte tijd terug betaald wat ik zeer op prijs stel. Een paar dagen daarna toch het goede artikel besteld en goed ontvangen. Wat mij betreft goede service en tot de volgende bestelling. Groet Peter Rijke.

PartsNL for ever

Fabrikanten melden dat er geen onderdelen leverbaar zijn en dat het hele apparaat vervangen moet worden. PartsNL laat zien dat zulks niet correct is, die onderdelen heeft PartsNL namelijk wel. En dat scheelt een behoorlijke slok op een borrel.

Leveren zonder poespas.

Glasplaat voor koelkast besteld. Plaat geleverd volgens afspraak. Glasplaat dusdanig verpakt dat deze veilig vervoerd kan worden. Prima service wat mij betreft.

superservice

correcte beschrijving van onderdelen, goede prijs en supersnel geleverd.

Zeer goed.

Ik vond op de site vrij snel wat ik zocht, het product was goed verpakt en 's avonds rond 18.30 besteld, de volgende middag in gebruik kunnen nemen.

Helemaal goed

Bestelling gedaan . Betaald. En in huis Top

goede leveringen.

koolborstels besteld andere dag al in brievenbus.

snel en correct

netjes en snel

een 1 woord super

hele goede service op tijd geleverd zoals afgesproken\bevestigd dus gewoon goed

duidelijke site, ik kon heel makkelijk checken welk type onderdeel ik precies nodig had

Een pootveervan de Black & Decker wokmate was kapot. Erg irritant. Weggooien dat apparaat omdat een hardplastic onderdeeltje kapot is? Zonde voor de portemonnee en het milieu. Ik ben echt niet handig met computers en websites maar dit was zo voor elkaar. Hier kan ik vaker gebruik van maken.

Prima beschikbaarheid van het onderdeel voor mijn toch wat oudere koelkast, uiterst snelle levering en dat alles voor een prima prijs. Beter kan niet!

Zeer goed. Goede service

Klantvriendelijk

Toppie

Helemaal top!!!

Opnieuw zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle levering.

Keurig afgehandeld

Ik heb draden besteld voor mijn Black & Decker grastrimmer. Snel gevonden, eenvoudig besteld en keurig geleverd via DHL. Volgens beschrijving zouden het originele draden zijn, wat is geleverd zat in plastic zakjes. Dat zijn vast geen originelen. Geeft niet, maar vermeld het duidelijk... Vandaar vier van de vijf sterren.

Dank jullie wel.

Het onderdeel van mijn Siemens afzuigkap kon de service afdeling van Siemens niet leveren. Na zoeken op internet heb ik jullie gevonden met het resultaat dat het onderdeel voor een redelijke prijs naar ons is verstuurd. Dank PartsNL voor de snelle en goede service. Vriendelijke groet van: Henk van der Lucht

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE