Super webshop

Geweldig goed bedrijf, hardstikke goed geholpen, bedankt.

Wasmachine pootjes besteld. Controleerbaar of ze geschikt waren voor dit typenummer.

Vlotte service door te mailen met de klantendienst, en goed geholpen geweest door telefonisch contact.

Amazing

easy to communicate very helpful team great customer service

Niet goed

Onduidelijk dat het onderdeel niet voor het mijn type stofzuiger geschikt is. Nu moet ik kosten maken om verkeerde onderdeel terug te zenden.

Geheel volgens afspraak geleverd en prima prijs.

Snel, vriendelijk en correct

De onderdelen zijn zo snel als mogelijk geleverd.

De onderdelen zijn snel geleverd (niet de volgende dag, maar dat was in dit geval ook niet nodig) Volgende keer bestel ik weer via jullie site.

Volgende dag goed geleverd

Goed, snel en op tijd.

Het gekochte product is naar mijn tevredenheid, goed en makkelijk in het gebruik. Ook de prijs/kwaliteit verhouding geen klachten. Één klein puntje wat ik wel miste bij dit product was wat informatie over deze.

Snel en goed

Ik heb een “Braun Deksel Van hakmolen” besteld bij PartsNL. Deze kon ik snel bestellen en werd de volgende dag al bezorgd. Super fijn, snel en het product werkt ook!

na lang wachten werd het bestelde product toch nog geleverd

Ik bestelde een mondstuk voor mijn oude Dyson stofzuiger. Omdat dit product kennelijk uit Engeland moest komen duurde het i.v.m. Brexit enkele maanden voor het werd geleverd. PartsNL heeft mij wel goed op de hoogte gehouden en zelfs aangeboden de bestelling te annuleren omdat het zo lang duurde. Uiteindelijk heb ik toch het gewenste artikel ontvangen. Goede service!

Mijn onderdeel besteld en supersnel binnen. Beveel dit ten zeerste aan.

uitstekend

Goede prijzen, snel in huis

Onderdeel voor mijn stofzuiger gekocht, goede prijs en heel snel in huis.

Altijd naar tevredenheid

Op tijd gereageerd, altijd goed verzorgt en ook de administratie.

Prima kwaliteit

Snel en juiste kwaliteit

Perfecte vlotte service en deskundig advies

Perfecte vlotte service en deskundig advies

Snelle levering en goed product

De levering was 1 dag later dan beloofd, maar dat maakte mij niet uit. Wat ik vooral fijn vond was dat ik het type vaatwasser kon aangeven en daardoor zeker wist dat het onderdeel past.

Wat ik tot nu toe ook zocht, ze hadden het op voorraad, en het wordt snel geleverd.

Verkeerd advies goede afwikkeling

Advies was niet volledig waardoor verkeerd artikel besteld.

Product (een schokbreker voor deur Scholtès microwave/oven was binnen 32 uur na bestelling binnen. Omdat montage niet goed ging getelefoneerd met PartsNL. Het gesprek met de degene die ik aan de telefoon had was zeer aangenaam: de snelheid en rust van de PartsML medewerker was bewonderenswaardig. Deur werkt weer als vanouds

geweldig

onderdeel opgezocht ,gecontroleerd of het voor mijn droger geschikt was ,wat zeer eenvoudig was. besteld, de volgende dag geleverd .perfect!!!

Even gebeld met partsnl eerd zeer vriendelijk geholpen

Snelle levering, duidelijke website

Kon gewenst onderdeel snel vinden op website

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE