Snel antwoord, snel besteld, snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Goede ervaring

Gewoon goed

Prima levering.

Geen woorden aan toe te voegen.

Goedkoop en uitstekende kwaliteit

Snel geleverd, uitgebreid assortiment

Als je beloofd wat je doet en doet wat je beloofd laat je een tevreden klant achter

Bestellen is helder en overzichtelijk. Een handige tool om te kijken of het onderdeel voor jouw product is. Levering zoals toegezegd ruim binnen de tijd.

Slecht

Ik heb een opvangzak voor mijn Black en Decker bladblazer gekocht. Dat zou een origineel product betreffen. Nou dat was het niet. Het was slechte **** kwaliteit. RMA is ook slecht. Wegens ‘ site onderhoud’ was het urenlang onmogelijk RMA aan te maken. Conclusie: Product kost €16 Verzendkosten waren €5 Retourkosten €6 Ik kan fluiten naar die €11 En ik heb nog niet wat ik zoek. Bedroevend, zo slecht maak ik nergens anders mee.

Zeer goed en snel geleverd.

Vlotte en correcte levering!

Duidelijke website, goede omschrijving artikel, vlotte én correcte levering! Prima ervaring!

Super snelle levering

Onderdeel keukenmachine is snel geleverd

Perfecte bestelling

Service snel en vriendelijk, ook toen er iets gewijzigd moest worden in mijn mailadres.

Gemakkelijk te bestellen

Website overzichtelijk zodat ik zeer snel mijn onderdeel gad gevonden en besteld.

Goede en snelle service

Artikel wat ik zocht werd gevonden, makkelijk te bestellen en snel in huis.

koolstof fliters

zeer snelle levering

Prima product en een snelle levering

Ik heb een wasmachine deur-rubber besteld en dat ging erg gemakkelijk met de bestelhulp (productienummer wasmachine invullen). Het rubber werd snel geleverd en is van prima kwaliteit.

Prima ervaring

Onderdeel goed te vinden, goed geprijst, snelle levering.

Helemaal top.

Gezocht, gekocht en snel bezorgd. Geweldig.

Snel gevonden wat ik zocht en snel in huis.

Ik zocht iets voor een keukenmachine die al lang niet meer verkocht wordt. Bij PartsNL slaag ik altijd gelukkig. Zou jammer zijn als ik iets weg moet doen omdat 1 onderdeel niet meer te krijgen is.

Prima voor elkaar.

Artikel goed te traceren, duidelijk site, snelle levering.

goed verzorgde site

goed verzorgde site snel zoeken niet omslachtig

Zeer positief

Via mail snelle reactie, over gezochte onderdeel voor vaatwasser, binnen. Volgende dag was onderdeel binnen & vaatwasser weer in goede staat. Behulpzaam, makkelijk & snel.

Uitstekend !

Product volledig naar wens Super snelle levering Perfect !

Duidelijke site Goede communicatie Snelle levering

Mijn eerste keer was helemaal top!

Netjes verpakt en snelle levering!

Betrouwbaar en goed advies,correcte levering

1e keer een onderdeel droger besteld,snelle levering

Betrouwbaar, vlot en servicegericht.

Het product heb ik vlgs. afspraak op tijd ontvangen en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE