Prima webshop maar wel een verbeterpuntje

2 kleine ringetjes besteld voor de koffiemachine. Dit had makkelijk in een envelop gekund en door de brievenbus. Totaal overbodig dit als een pakket te versturen en onnodig veel portokosten te berekenen maar verder keurig snel afgeleverd.

Snelle levering en klant vriendelijk

Makkelijk en goed.

Onderdeel makkelijk te vinden op de site. Snelle levering. Van een goed product.

Betrouwbare site

Gewoon betrouwbaar en vlotjes geleverd.

Na bestelling, de volgende dag geleverd!

duidelijke site, makkelijk te bstellen en stipte levering

Wat kun je nog meer verwachten van een webwinkel?

Door te zoeken naar de onderdelen die ik zocht kwam ik bij PartsNL terecht (dus de SEO is prima), de onderdelen kon ik per stuk kopen (dus nooit teveel betaald (al zijn de onderdelen wel wat prijzig naar mijn mening) en de onderdelen zijn goed en snel bezorgd. Wat wil je nog meer?

Very happy to find the spare part but thought it was white

I couldn’t see a color mentioned in the description, but maybe I missed it

Direct gevonden wat ik nodig had

Ik had een onderdeel van mijn Henry stofzuiger nodig. Kon het eenvoudig vinden, werd bevestigd dat het voor deze stofzuiger geschikt was en verzending en betaling was allemaal erg soepel.

Prima service en snelle levering

Op zoek naar een onderdeel van mijn staafmixer kwam ik op deze site terecht. En zowaar daar vond ik wat ik zocht, E.e.a. snel besteld en ook snel geleverd, De email wisseling daaromtrent was ook keurig. ToP

Kan niet beter!

Telefonisch werd ik vriendelijk en goed geholpen en de verzending is super vlot en correct uitgevoerd. Kan niet beter!

zeer tevreden

bestelde artikel de volgende dag al ontvangen.super tevreden

Very satisfied

Received my order in good time and condition, will use parts NL again

In 1 woord gewoon. TOP

Snel en goed.

Één van de weinige zaken waar ik opzet kammen (2mm) voor mijn Braun tondeuse kon vinden.

Supersnel in huis

Rimpelloos proces, zeer snel in huis, precies zoals verwacht

Zeer snellle levering

Zeer snelle levering

Prima product snelle levering

Gezocht naar dit product via internet kwam ik bij jullie uit ik had nog nooit van deze site gehoord dacht probeer het maar Prima product gekregen en heel snel geleverd prima Dus in de toekomst weet ik waar ik spullen ga bestellen

Snelle adequate informatie en afhandeling

Bestelling onderdeel Braun staafmixer type 418 geleverd binnen de beloofde tijd. Na mijnerzijds verkeerde bestelling snel en correcte afhandeling.

er is niets misgegaan, vanaf bestelling tot in huis. prima

wij zijn tevreden

Product paste niet

Positieve punten: veel onderdelen te vinden. Tips waar je het type nummer kunt vinden en advies of het product bij jouw apparaat past. Alles wat je wil van een onderdelen website. Prima levering. Goed formaat verpakking. Negatief punt: Als de website zegt dat het product bij jouw type apparaat past, dan moet het wel kloppen. De filter van de vaatwasser was 2-3 mm korter dan het origineel waardoor het niet afsloot. Gelukkig was alleen het binnenste deel nodig en dat paste wel. Ik ga ervan uit dat dit een uitzondering is op de regel.

Goede afhandeling

Snelle bestelling goede retour service.

Snel de rubbers gevonden voor vaatwasser

Snel besteld, snel bezorgd. Rubbers paste precies. Top!

Snelle levering! Helaas moest onderdeel terug omdat het niet paste. Telefonisch goed geholpen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE