Tevreden

Zeer snelle levering.

Klein filter voor de Karcher FC-5 volgende dag al geleverd

Klein filter besteld bij PartsNL en werd de volgende dag al geleverd. Uitstekende levering dus.

Perfect geregeld en snelle levering!

Perfect geregeld en snelle levering En goed verpakt!

Zeer snel geleverd en voldeed conform beschrijving

omdat alles zo snel en goed gaat, ben je geneigd daar volgende keer weer te bestellen.

Uitstekende service, snel geleverd

Onderdeel dat ik zocht (sluiting van een Whirlpool afwasmachine) was makkelijk te vinden via de website. Na bestelling binnen 1 dag geleverd. Paste perfect, maar is niet identiek aan het onderdeel dat erin zat, en werkt zoals je mag verwachten. Tevreden klant dus!

Het hele traject zoeken,bestellen betalen,bezorgen is prima en snel verlopen. De volgende dag had ik het onderdeel al in huis en het belangrijkste: Het past en werkt prima ! Dank !!!

Snelle correcte levering

Snelle levering, origineel Miele onderdeel. Prima zo!

Snel en prima

Na 1 dag al keurig geleverd

Onderdeel besteld voor een hogedrukreiniger. Dat ging vlot en eenvoudig. Karcher werkt weer.

Snel en betrouwbaar

Doen wat ze beloven

Goed geholpen alles naar wens

Via chatte heel goed geholpen , hierna meteen bestelling gedaan . Snelle levering . Goed bedrijf !!

Makkelijke website, snelle levering voor een mooie prijs!

Koolborstels voor mijn wasmachine besteld, met een groot gezien kan je niet zonder wasmachine;-). Na de bestelling de volgende dag in huis. Helemaal super!

Goede communicatie, snel geleverd

Communicatie via mail duidelijk, website makkelijk, snel geleverd. Fijne ervaring!

Makkelijk zoeken, snelle levering.

Handig je type invullen op de site, je bent er zo. Volgende dag al genieten.

Prima levering en zeer vlot.

Eerlijke prijzen snelle levering

Eerste keer dat ik bij Parts.NL heb besteld. Goed adres voor allerhande onderdelen, ga hier zeker vaker zoeken. Goede prijzen en een snelle aflevering.

Makkelijk

Makkelijke bestelling online, en snel geleverd. Zó moet het. Super.

Snelle levering en goede informatie

Op zoek naar een trillingsdemper voor mijn wasmachine, ben ik prima geslaagd bij PARTS.

Snel geleverd.

Het juiste onderdeel binnen een dag voor de vaatwasser. Top!

Prima geholpen en snel geregeld

Dik tevreden!

Na veel zoeken op internet kwam ik het artikel toch nog tegen bij Parts.nl voor een heel redelijke prijs. En ook nog snel geleverd.

duidelijke uitleg op de site of het onderdeel geschikt is voor het type/model apparaat, netjes en op tjd verstuurd.

Nette en snelle levering, die dankzij de (wel èrg veel) tussentijds verstuurde E-mails volledig te v

Het onderdeel was redelijk gemakkelijk te vinden. Bovendien keuze tussen origineel en een voordeliger ander merk vervangingsonderdeel. Nette en vlotte levering met wel èrg veel tussentijds tracerende E-mails...

Prima webwinkel. Ik ga hier denk vaker shoppen.

Veel onderdelen te koop. Ook voordelige stofzuigerzakken. Soms is de beschrijving bij het artikel niet helemaal duidelijk. En werkt de zoekfunctie met het het serienummer niet helemaal goed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE