Perfect verpakt. Zeer snel geleverd.

Zeer snel geleverd.

Artikel makelijk te vinden Kwaliteit goed. Snel geleverd. Goed verpakt

TOP

Al vaak items besteld online, maar deze levering was de snelste ooit. Zelfs in het weekend worden de bestellingen verwerkt. Met andere woorden een perfecte service, en keurig verpakt. Mijn complimenten!!

Snel en goed

Zondag besteld maandag gewoon al in huis.

Heel vlotte en correcte levering.

Mijn eerste ervaring met PartsNL was onmiddellijk heel goed. De bestelling werd heel vlot geleverd. Het onderdeel paste perfect!

Ook de reourzending en afwikkeling was ok.

zie boven

De juiste onderdelen zeer snel geleverd

De juiste onderdelen op voorraad en zeer snelle levering.

Onderdeel snel geleverd en past perfect

Prima service maar alleen te hoge portokosten

De service en de prijs was prima alleen de kosten voor het versturen zijn echt te hoog. Dit zou net als bol.com gratis moeten zijn

Snelle levering van de spullen. Revisie set wel wat aan de prijs.

Na bestellen de volgende dag geleverd. Niks op aan te merken. Het zoeken naar het onderdeel was ook heel eenvoudig

Goed en snel

Had op zondag besteld. Dinsdag was de bestelling al binnen. Ben zeer tevreden!

Bestelling geplaatst op zondag, maandag al geleverd, heel erg fijn!

Uitstekend!

Geen idee waar ik dit onderdeel origineel zou gevonden hebben!

Prima producten, totaal onverantwoorde bezorging door DHL.

De bezorger van DHL zet het pakket voor mijn voordeur terwijl ik had aangegeven dat ik het bij het afhaalpunt wilde afhalen. Ben er speciaal voor langs het afhaalpunt gereden, Daar geen pakket. Bij thuiskomst bleek 't dus voor mijn voordeur te staan, al 6 uur lang, iedereen kon 't meenemen en terwijl het ook nog geregend heeft in die tijd.

De bestelling voldeed perfect en is zeer snel geleverd

We bestede een nieuwe deurgreep voor onze droogkast Bosch. Er kwamen wel 3 types deurgreep op met elk een andere prijs. Gekozen voor het goedkoopst want dit leek allemaal hetzelfdé en het past perfect.

Snelle service, duidelijke omschrijving product en goeie prijs

Communicatie duidelijk, vriendelijke medewerkers bij afhalen. Fijn om product 360 graden te kunnen bekijken op de site en makkelijk vindbaarheid van product. Goede specificaties. Maw, zeer tevreden over onze bestelde onderdelen

Topservice

Ik zocht een nieuwe flessenbak voor mijn koelkast maar het onderdeel voor mijn type koelkast kon ik niet vinden. Dus ik heb PartsNL gevraagd om mee te kijken en toen was het zo opgelost. Nog even bestellen en de volgende dag binnen. Super!

snel en voordelig

zo een wasmachine deurslot gaat natuurlijk altijd op het verkeerde moment stuk...via youtube gevonden hoe alles los moest...voor het onderdeel kwam ik nij PartsNL terecht, die gauw en voordelig het juiste onderdeel konden leveren! Top....alles doet het weer.

Ik heb goede ervaring met PartsNL

Snelle en correcte levering, goede informatie, retourtje perfect afgehandeld.

Pakket was zeer goed verpakt en de levering was snel

Sneller dan het licht ?

Vrijdagavond bestelde ik (vanuit België) een vervanglampje voor in de droogkast, en dit aan de beste prijs die ik kon vinden. Zaterdagmorgen om 10 uur wel ik al met de levering ervan uit mijn bed gebeld. Van mooie service en snelheid gesproken... Het artikel was ook prima in orde... Top !

Het heeft wel even geduurd, maar het resultaat was zeer bevredenend.

De bestelling liep zeer vlot, maar de levering duurde wel (1 maand).

Snel en volgens afspraak

Miele stofzuiger schakelaar besteld en volgende dag in huis, Prima

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE