Perfect geregeld

S avonds om 8 uur besteld en de volgende dag het juiste onderdeel om 10 uur op de deurmat

Bestelling werd geleverd vanuit Nederland naar België op minder dan 24u

Juist en zeer snel geleverd

Prima product en snel verzonden

Prima product en snel verzonden

Wasmachine onderdeel Universeel

Mijn Miele hield er mee op. Rode storingslamp is altijd een slecht teken. Zelf wel elektronica man dus deze geopend en meten is weten. De magneetklep was defect. Op de site een vervanger gevonden DOCH ook een goedkoper alternatief die erbij staat en die past op mijn Miele machine. Zo betaal je tegenwoordig niet te veel en kan je geld besparen in deze toch al dure tijd. Snel geleverd EN het werkt. Ik en de wasmachine hebben weer een tevreden gevoel. Dat er een alternatief wordt geboden vind ik persoonlijk een heel goed initiatief van de site. Zo heb je de keuze. Ga zo door.

Product goed en stevig verpakt, zeer snelle (volgende dag) levering!

Voor mij de eerste keer dat hier bestelde. Het product zeer degelijk verpakt en snel geleverd!

Onderdeel van zaagmachine makkelijk gevonden en besteld, 2 weken levertijd. Binnen de 2 weken afgeleverd past precies, ik kan weer zagen!,

Goede en snelle levering

Snelle Levering en netjes verpakt

zo blij dat jullie voor onze dyson stofzuiger nog een goede universele zuigmond hadden

in een tijd waarin iedereen maar per direct een nieuwe machine koopt of moet kopen terwijl de motor nog goed is is het een verademing dat er nog zulke bedrijven bestaan voor een onderdeel

Geen verrassingen ;,)

Snelle levering goed product

Top webshop - geen gratis retour

De aankoop van een foutief stuk en van een correct stuk verliepen vlekkeloos. Ook de retour was heel simpel georganiseerd, alleen zonde dat de retourkkosten voor de koper zijn en niet voor de verkoper zoals in vele gevallen.

Top !

Onderdeel van mijn koelkast beschreven. Heel snel een offerte ontvangen. Besteld en de volgende dag al ontvangen. Super !

prima geregeld

vlotte levering, moet het product nog wel gebruiken

Zeer snel geleverd.

Duidelijke website en snelle levering

Prima en snel

Duidelijke website en prima verzonden

Geweldig !!!!!!!!!!!!!

De ene dag besteld laat op de dag en de andere dag al in huis ! Geweldig !!!!! Ik ga hier zeker te weten meer bestellen !! Super winkel !!!

goede webshop

De bestelling werd snel geleverd en alles was goed verpakt en in orde

Onderdeel op voorraad, goede prijs en snel geleverd.

Prettige ervaring met PartsNL. Veer van mijn wasmachine was afgebroken. Via PartsNL snel de juiste veer gevonden en vrijdag avond 21.00 besteld. Volgende dag 10 uur in huis! Gauw gemaakt en de machine werkt weer perfect

Superbedrijf

Even gebeld om te checken of ik het juiste onderdeel voor mijn koelkast ging bestellen en werd uitermate vriendelijk en professioneel geholpen. Op de site besteld en de volgende dag in huis. Helemaal TOP!!

Snel gevonden wat ik zocht.

Prima afhaal adres

Toppie

Zeer snel en correct

website, product en levertijd super

Wat een uitstekende service, alles is perfect in goede staat en op tijd geleverd.

Prima. Niets mis mee.

Ruime keuze en goed beschreven zodat je nimmer met verkeerde item koopt.

Precies het juiste onderdeel binnen een dag in huis

Op typenummer heel snel een onderdeel gevonden voor onze 20 jaar oude ijskast. Binnen een dag is huis!

Onderdelen besteld van een oud type koelkast. Toch voor mij opgezocht en besteld. Heel blij mee Groet Ine Bongetd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE