Snel en goed

Goede site ook voor twijfelaars je kan het makkelijk controleren.

Super geholpen

Snelle levering, en goed telefonisch contact.

Heel fijn

Goede communicatie, snelle verzending, en goed op de hoogte gehouden.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος

Γρήγορη εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ πολύ

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Zeer tevreden met het product

Ik kende partsnl niet. als eerste maar even bij review gekeken wat de evaring van andere mensen waren Deze waren niet echt heel positief. Toch maar de gok gewaagd omdat de motor voor philips apparaat de helf goedkoper was dan bij andere bedrijven op het internet. Product binnen 1 werk dag netjes thuis gebracht via DHL ben zeer tevreden de motor ziet het zelfde er uit als het orgineel en werkt zoals het hoort Zou zo weer bij partnl bestellen

Klantvriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen bij het vinden van een nieuw onderdeel van mijn keukenmachine en zeer goed geslaagd

goed bedrujf

mijn ervaring is het was een duidelijke afbeelding van het materiaal dat ik nodig had en een goed informatie over het transport en het werkt prima ben zeer tevreden

Prrrrrima!

Onderdeel.gemakkelijk te vinden, en snel geleverd!

Snel in juiste keuze

Bewuste onderdeel was snel gevonden en geleverd.

Precies goede onderdeel en snelle levering!

Precies goede onderdeel en snelle levering!

Snel

Snel gevonden. Verzo den en ontvangen

De levering was top!

In een drukke werkweek kom ik niet overal aan toe. Met de korte levertijd is het toch gelukt het nieuwe onderdeel in het apparaat te plaatsen. Dank! :)

Snel en correct

Ondanks dat we thuis waren, pakket niet thuis afgeleverd.

Had wat onderdelen nodig voor mijn karcher k7 en heb deze bij jullie snel gevonden. En de service was ook snel. Top service snelle levering:):):).

goed en snel

Makkelijk te vinden en snel geleverd

Snel en goed

Snel het juiste onderdeel gevonden en de volgende dag in huis

Gewoon goed

Uiterst tevreden met reparatieonderdelen voor koffiemaker.

Snel !

Duidelijke website. 's Avonds besteld. Volgende dag ontvangen.

Top bedrijf

Onderdeel nodig voor vaatwasser ( Siemens bordenrek) serie nummer van machine opgegeven. Na een dag een mailtje met de link naar het juiste onderdeel. ( was onderdeel van Bosch maar Bosch en Siemens zijn vaak gelijk) Besteld en keurig volgens afspraak geleverd bij een Parts winkel in de buurt. Al een paar keer iets besteld en hoop dat deze winkel blijft voortbestaan.

Snelle service, duidelijke website

Snelle service .. goed verpakt en ik ben blij met het onderdeel voor mijn stofzuiger. Het werkt weer perfect!

uitstekende service

Onderdelen moeilijk te vinden, hier geen probleem Geen probleem hier Snelle reactie & snelle levering

Zeer tevreden met het eindresultaat

Meestal na overlijden motor een nieuw apparaat aangeschaft, maar kwam nu toevallig bij partsnl uit en ben daar buitengewoon geholpen en het goede motortje toegestuurd gekregen. Apparaat is weer werkende voor 35 euro

Als je het niet kunt vinden elders, ga dan naar PartsNl

Super site, snel gevonden en super snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE