zeer snel geleverd

snelle levering en goed product

Snel en goed

Filter voor een wasdroger besteld Het product kwam snel binnen en paste perfect.

Snel en duidelijk!

Snel geleverd, netjes verpakt en originele onderdelen. Hier gaan we vaker bestellen!

Super service

Goede ervaring met partsNL, alles wordt vlot afgewerkt. Geweldige service, gewoon top.

VLOT EN CORRECT.

GEEN OPMERKINGEN

Slecht

Ik koop een haakse bithouder, dan ga ik er van uit dat ik het in mijn accu boormachine kan gebruiken. Uit recenties kom ik achter dat dat niet kan, maar gewoon met de hand moet draaien. Weggegooid geld.

Goed maar wacht nog op bericht over een retourzending

Ik heb de bestelling ondanks de Pasen heel snel ontvangen. Ik heb één artikel geretourneerd omdat ik het niet nodig bleek te hebben maar heb daar nog geen bericht van ontvangen. Dit deel kan ik dus niet beoordelen.

Accessoire afvoerset T24 ontbreekt

Teleurgesteld. Levering bevat alleen de slang! Terwijl op plaatje ook aansluitdoppen en geleider etc. duidelijk worden getoond. Zo kan ik de slang niet aansluiten. Er wordt nergens aangegeven dat je set T24 separaat moet bestellen. Kan die set T24 ook niet apart vinden op website.

past niet

Bij de ontvangst heb ik geprobeerd om het filter te plaatsen, maar helaas is het niet plaatsen omdat het filter te hoog is tegenover mijn filter wat er normaal in zit. Als ik het plaatsen wil krijg ik hem niet dicht. het scheelt een paar millimeter aan dikte van het vilt. Toch is hetzelfde filter volgens de normen geschikt voor de DC19 welke ik al jaren bezit. Misschien is het in de loop der jaren veranderd?

juiste onderdeel, snelle levering

via het internet op deze site gekomen, en dik tevreden

Eenvoudig, snel geleverd

2 kleine onderdeeltjes eenvoudig besteld en snel geleverd voor een prima prijs

Onderdeel vlot geleverd, maar omschrijving te summier om vooraf te beoordelen of het het goede is. Dit ligt vooral aan Kärcher, die niet op de apparaten zelf het precieze type vermeldt.

Uitstekende service en kwaliteit.

Op het plaatje leek het onderdeel veel groter, maar omdat alles klopte toch besteld. En...... het paste perfect. Besteld op de zaterdag voor Pasen en afgeleverd op dinsdag. Prima geregeld.

Prima service en snelheid van handelen.

Fijn nieuw watertankje voor ons Nespressoapparaat

Het watertankje van ons Nespresso apparaat was gevallen en kapot. Bij Parts.nl kon ik heel gemakkelijk een vervangend onderdeel bestellen. Je kunt gemakkelijk checken of je het juiste item hebt. Snel in huis en past perfect. Dank!

Op tijd en op maat!

Het bestelde artikel, scheerblad voor Philips, is netjes op tijd bezorgd en voldoet weer aan de verwachtingen.

Overzichtelijk en supere snelle levering!

De website is heel erg overzichtelijk en de levering is elke keer weer super snel. Een aanrader om hier onderdelen te bestellen

Ik ben zeer tevreden.zondag besteld ,Dinsdag morgen in de winkel opgehaald.Sneller kon haast niet.

Snel geleverd, juiste artikel,

Snel, volgens planning.

Gekregen wat ik dacht te krijgen.

Handig zo’n winkel online, ook nog eens met het product wat ik zocht. Bestellen gaat makkelijk en de levering was redelijk vlot.

They do what they promise, very good service

I have done shopping four times (nespresso, philips, karcher spare parts) and each time everything was done very smoothly. I have returned one, I have bought the wrong spare part, return procedure was good too, all staff are very helpful. Call center, Rotterdam winkel. Very satisfied.

Tijdig en correct geleverd

Snel geleverd en product is zoals omschreven op de website

Snelle levering.

ik hep goede ervaring

prima mijn product geleverd en snel

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE